Szűrők
Bruttó ár
2489Ft Ft7791
Akciós / Új
(41)
Gyártó
(290)
Legnépszerűbb termékeink
(39)
(277)
Raktáron
(83)
(207)
Wobbler hossz
2cm cm16
Wobbler súly
1gr gr85
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

DAIWA WOBBLEREK

A Daiwa wobblerek kiváló minőségű horgászcsalik, amelyeket a pergető horgászat során használnak. Ezek a csalik rendkívül hatékonyak abban, hogy megtévesszék a ragadozó halakat, és növeljék a horgász sikeres fogásainak esélyeit. Ezek a műcsalik úgy vannak tervezve, hogy élethűen utánozzák a kisebb halfajok mozgását és viselkedését a vízben. Ezek a wobblerek általában műanyagból vagy faanyagból készülnek, és különböző méretűek és színűek lehetnek, hogy megfeleljenek a különböző halak preferenciáinak és a környezeti feltételeknek.

A Daiwa wobblerek alkalmazása során fontos szempontok:

 • Helyes csali választás: Válassza ki a megfelelő méretű és színű wobblert a célhal fajának és a víz környezetének megfelelően. Például, ha ragadozó halak, mint a süllő vagy a csuka, a cél az, hogy válasszon olyan wobblert, amely hasonlít az általuk fogyasztott halakra.
 • Mélység beállítása: A wobblereknek általában van egy merülési mélysége. Így lehetősége van az adott mélységeken horgászni.
 • Horgásztechnika: Használjon megfelelő horgásztechnikát a wobblerekrel. Általában a pergető horgászat során a wobblert különböző sebességekkel és szünetekkel kell bepergetni, hogy utánozza a halak mozgását.
 • Tapasztalat és megfigyelés: A siker kulcsa a tapasztalat és a megfigyelés. Figyelje meg, hogy milyen típusú mozgások és sebességek vonzzák a ragadozó halakat, és ezek alapján módosítsa a horgászatát.
 • Felszerelés: Ne feledje, hogy a megfelelő horgászfelszerelés, mint például horgászbotok, orsók és zsinórok is fontosak a hatékony wobbler-horgászathoz.

A Daiwa wobblerek kiváló minőségű és megbízható horgászcikkek, amelyek segítenek növelni a fogási esélyeket, ha megfelelően alkalmazza őket a pergető horgászat során. Legyen türelmes, gyakoroljon, és tanulja meg az adott hely és időszak sajátosságait a legjobb eredmények eléréséhez.

A Daiwa cég számos különböző típusú és fajtájú wobblerrel rendelkezik, amelyek különböző horgászati körülményekhez és halcsoportokhoz készültek.

A Daiwa wobbler kínálat folyamatosan változhat az új modellek és tervezések bevezetésével, de néhány általános típus és fajta lehet a következők:

 1. Crankbait Wobblerek: Ezek a wobblerek általában egy hosszú testtel és nagyobb merülési képességgel rendelkeznek. Crankbait wobblerek között találhatunk műanyagból és faanyagból készült változatokat is. Ezeket általában olyan ragadozó halak horgászatára használják, mint a süllő, kősüllő és a csuka.
 2. Minnow Wobblerek: A minnow wobblerek kisebb testűek és gyakran simább mozgást mutatnak a vízben. Ezek az élethű mozgású wobblerek kiválóan alkalmasak az olyan halak, mint a balin, sügér és a süllő megcélzására.
 3. Shad Wobblerek: A shad wobblerek különösen hatékonyak lehetnek a prémes halak, például a harcsa vagy a domolykó horgászatára.
 4. Lipless Crankbaits: Ezek a wobblerek nincsenek ellátva merülő ajakkal. A lipless crankbaits hatékonyak lehetnek a sekély vízben vagy növényzetes területeken való horgászat során.
 5. Deep Diving Wobblerek: Mélymerülő wobblerek, amelyeket mélyebb vizeken vagy szubsztrátumok közelében alkalmaznak. Ezek a wobblerek lehetővé teszik, hogy a horgász mélyebbre érjen.
 6. Swimbait Wobblerek: A swimbait wobblerek nagytestű, gyakran valósághű halakat vagy halnak látszó csalik. Ezek hatékonyak lehetnek a nagy ragadozók, például a harcsa vagy a nagy csuka horgászatára.
 7. Topwater Wobblerek: Ezek a wobblerek a vízfelszín közelében mozognak, és úgy felkeltik a ragadozók figyelmét a víz felszínén. A topwater wobblerek különösen izgalmasak lehetnek a felületes területeken való horgászat során.

Ezek csak néhány példa a Daiwa wobblerek különböző típusaira és fajtáira. Fontos megjegyezni, hogy a választás a célhal fajától, a víz és az időjárási körülményektől, valamint a horgász preferenciáitól függ. Mindig vegye figyelembe a helyi horgászati körülményeket, amikor kiválasztja a megfelelő wobblert a pergető horgászathoz.

DAIWA WOBBLEREK

Gyártó/Forgalmazó:  Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.
A gumihalak anyaga: balzafa és/vagy műanyag test, szinezőanyag, festék
Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:
Hossz
Súly
Színkód
Merülési típus/mélység
Tisztítása: -
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!
Mutass többet
Találatok száma: 290
Lista szűrése