Szűrők
Bruttó ár
3589Ft Ft5991
Gyártó
(58)
Legnépszerűbb termékeink
(56)
Raktáron
(46)
(12)
Wobbler hossz
3cm cm11
Wobbler súly
4gr gr28
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Lurefans wobbler

Lurefans egy népszerű horgászcikkgyártó, azon belül wobbler készítő cég, ami széles körben használatos a pergető horgászatban. A wobbler egy olyan csali, amely a vízbe merítve sajátos oldalirányú mozgást hoz létre, ami az ételkereső ragadozóhalakat szimulálja. Ez a mozgás különféle mélységeken és sebességeken történhet, és ez által különböző halakat vonzhat.

A Lurefans wobblerek kiváló minőségűek és sokoldalúak, így alkalmasak lehetnek különböző típusú ragadozóhalak, például sügér, csuka, balin, harcsa vagy süllő horgászatára. A választott wobbler típusa a pergetendő víz típusától, a célhal méretétől és az aktuális horgászati körülményektől is függ.

Fontos tényezők a wobbler kiválasztásakor:

  • Méret: A különböző méretű wobblerek más-más méretű halak vonzására alkalmasak. Kis méretű wobblerek általában apróbb halakra hatnak, míg nagyobbak a nagyobb ragadozókra.
  • Szín: A víz színétől és a környező körülményektől függően a wobblerek színei változhatnak. Általában érdemes olyan színeket választani, amelyek jól láthatóak a vízben.
  • Mozgás: A wobbler mozgása kulcsfontosságú. Válassz olyan wobblert, amely a kívánt mélységen és sebességen hozza létre a vonzó mozgást.
  • Mélység: Válassz olyan wobblert, amely a célszervezet mélységére alkalmas. Vannak sekélyen futó és mélyre merülő wobblerek is.
  • Zsinór és bot: A megfelelő vonal és bot kiválasztása is fontos. A wobblert gyakran pergető botokkal használják, és a vonal vastagsága és típusa a wobbler méretétől és mélységétől függ.

Egyes wobblerek akár műleges kapcsokkal is rendelkezhetnek, amelyek tovább növelik azok hatékonyságát. Fontos azonban megjegyezni, hogy a wobblerek használata során a változó körülményekhez való alkalmazkodás és a kísérletezés is kulcsfontosságú a siker érdekében.

Mindazonáltal fontos megjegyezni, hogy a választás mindig személyes preferenciáktól és körülményektől függ. A Lurefans az egyik olyan műcsaligyártó cég, aminek pozitív visszajelzések és értékelések érkeznek az itthoni és más orgászok horgászaitól. Ez segíthet megerősíteni a választást.

LUREFANS WOBBLEREK

Gyártó/Forgalmazó: Fahal Kft, 1119 Budapest, Mohai köz 5.
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. Ragadozóhalak horgászatára, zsákmányimitáció.
A gumihalak anyaga: balzafa és/vagy műanyag test, szinezőanyag, festék
Gyárilag, a csomagoláson megadott paraméterek:
Hossz
Súly
Színkód
Merülési típus/mélység
Tisztítása: -
Nem játék, gyermekektől elzárva tartandó! 
A horog hegye balesetveszélyes, gondatlan használata sérülést okozhat!
Mutass többet
Találatok száma: 58
Lista szűrése