RidgeMonkey Fonott zsinór

A RidgeMonkey gondolt azokra a pontyozó horgászokra, akik gyakran használnak etetőrakétát. A megfelelő minőségű fonott zsinórok lehetővé teszik a spod orsókra való feltöltést. A nagy távolágú dobásokat lehetővé teszi a fonott főzsinór használata.

A fonott zsinórok közötti különbség a vízben való viselkedésük szempontjából kettő típusú lehet. Süllyedő vagy lebegő fonott zsinórokról beszélhetünk. Abban az esetben, ha fenekezésről beszélünk süllyedő zsinórt érdemes használni. Spod vagy marker úszó használata esetében a vízfelszínen úszó zsinórokat kell alkalmazni. Fontos megválasztani a fonott zsinór színét. A jól látható fonott zsinór megkönnyíti a horgászatot. Etetés folyamán érdemes szemmel követni a zsinór helyzetét a vízen. Nagyban segíti a fonott zsinór megfelelően kiválasztott átmérője a megfelelő távolság elérését. Túl vastag fonott zsinórral nem ajánljuk feltölteni a spod orsó dobját. Nagyban lecsökkenti a dobástávolság elérését a vékony fonott zsinór használata. Óriási különbséget jelent a zsinór átmérője, ha fúj a szél a vízparton. Óriási „hasat fúj” a zsinórnak a szél, ha túl vastag típust választunk.

A RidgeMonkey élénk zöld színével ideális választás spod orsó feltöltésére. Szuper erős, kitűnően látható lebegő főzsinór, mely láthatóan etetéshez, spombozáshoz, markerezéshez lett fejlesztve. Alacsony átmérő, zéró nyúlás, kiváló dobási tulajdonságok jellemzik. Az RM-Tec Transmit Spod & Marker Braid tökéletesen képes az ismételt dobásokra, pontos, egyforma kivitelezhetőségre, a maximális terhelés mellett is, amikor nagy mennyiségű csalit kell adott helyreállítani. A zéró nyúlás garantálja a tökéletes transzmissziót, mely markerezésnél kritikus fontosságú elem. A 300 méteres kiszerelés miatt bőségesen elegendő szinte mindegyik orsóra. Feltöltéskor erősen ajánlott monofil, nylon zsinórt csévélni a dobra első lépésben. Ez amiatt fontos, mert nedves állapotban ez megakadályozza a fonott zsinór megcsúszását az orsó dobján.

Reméljük sikeresen tud megfelelő átmérőjű és minőségű fonott zsinórt választani a kínálatunkból. Valós raktárkészletünk miatt, 24 órán belül kiszállításra kerül a horgász webáruházban leadott megrendelés. A Halcatrazban több, mint 100 féle fonott zsinór közül lehet választani.

Mutass többet
Találatok száma: 1
Lista szűrése