Sufix előtétzsinór

Horgászbolt nem létezhet Sufix zsinórok nélkül. Hozzáértés, elhivatottság, magas minőség jellemzi a Sufix termékpalettáját. A horgászat minden területére kínálnak megfelelő alternatívát. A világon számos gyár képes monofil zsinór gyártására, de nem olyan minőségben mint a Sufixé. Halcatraz online horgászbolt kínálatában a legtöbb Sufix zsinór elérhető. Legyen szó fluorocarbon, monofil ,előtét vagy fonott zsinórról. A pergető horgászat szerelmeseitől a bojlis horgászat kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő zsinórt.

Sufix Tapered Line:  

Már nem kell többé vastag dobóelőke ahhoz, hogy nagy távolságokat lehessen elérni! A Sufix Tapered Line 5 db 15 méteres 4 méretben rendelhető kúpos dobóelőke adja a megoldást. A 15 méteres dobóelőke vastagabb méreteiben 0,57mm-ről vékonyodik vissza mérettől függően 0,18-0,20-0,23-0,26 mm-re. Így többé nem kell kínlódni a vastag zsinór kellemetlenül nagy csomóival.Vékonyodó, elől vastagabb dobófejes zsinór, lágy, melynek köszönhetően tökéletes a hosszú dobásokhoz. Az átmérőkülönbség lényege az, hogy dobásnál a vastagabb rész nagyobb terhelést tesz lehetővé, így például ha a főzsinórunk 0,20 mm-es, a Shock Max 0,57-0,20 mm-es dobóelőkéjét használva lényegesen nagyobb dobásokat érhetünk el anélkül, hogy aggódnunk kéne a főzsinór elfáradása, szakadása miatt. A magabiztosabb használat mellett további előnye, hogy az előke főzsinórhoz kapcsolódó része ugyanolyan vastagságú, így a csatlakoztatás is egyszerűbb.

Méretéhez képest nagy kopásállóság. Áttetsző színének köszönhetően nehezen észrevehető a mederfenéken. Kiváló csomótűrő képesség, alacsony memória. Különleges, elvékonyodó dobó előkezsinór, mely 15 méter hosszú szakaszokban van a spulnira tekerve – egy tekercsen 5 darab dobóelőke található.

Ha Tapered Lineról van szó, akkor Sufix. Kevés jobb van tőle. Feltétlen adjatok neki egy esélyt, és élvezzétek az előnyeit, amit nyújthat nektek.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése