Matrix Fonott zsinór

A feeder horgászatban egyre népszerűbb a fonott főzsinórok használata. A népszerűségének az oka, hogy pontos kontaktot teremt a fárasztott hallal. A nylon zsinórokkal szemben nincs nyúlása, ami lehetővé teszi a pontos dobások elérését. A haladó szintű feeder horgászoknak javasoljuk a használatát, mert óvatosabban kell beállítani a fékrendszert. Pontyozni, keszegezni egyaránt alkalmas fonott feeder zsinórral.

Fontos kérdés, hogy mi alapján kell kiválasztani a fonott feeder zsinórt. Érdemes hangsúlyt fektetni a fonott zsinórok minőségére – hány szálból készült a fonat. A fonott zsinór gyártása során két féle végkifejlett születhet. Bevonatos vagy bevonat nélküli feeder fonott zsinór. A bevonattal készült fonott zsinórok sokkal csendesebbek. Emellett a távdobási tulajdonságait tekintve lényegesen jobb. Kisebb súrlódást okoz a feederbotok gyűrűsorán, ezért könnyebben tud lefutni a dobról. 

A Matrix Horizon fonott feeder zsinórról elmondható, hogy a távdobási képességek maximalizálása volt a cél. Ennek elérése érdekében a gyártás során bevonattal látták el. 8 szálból készült a zsinór fonata, ami extra erős szakítószilárdsággal bír.

A Matrix Submerge fonott feeder zsinór felülete extra sima. A különlegessége, hogy olyan bevonattal látták el, ami hihetetlenül gyorsan süllyedővé teszi. Bedobás után pár másodperccel már eltűnik a vízfelszínről és a mélybe merül. A feeder horgász zsinórok között csúcskategóriás termékről van szó. Sötét színű, ezért könnyen beolvad a környezetbe és elrejti a halak szeme elől ezt a zsinórt. 

Matrix fonott zsinór feeder horgászathoz bátran ajánlott kategória. A zsinórok készítése során használt bevonat rendkívül hosszú élettartamú. A fonott zsinórok átmérője ellenőrzésen megy keresztül. A méretpontosság miatt sem kell aggódni, hiszen a feltüntetett értékek valósághűek. 

A Matrix fonott főzsinórok három méretben elérhetőek a kínálatunkban. 0,08-től 0,12mm-ig terjedő átmérőben kínáljuk a feeder horgászok számára a feeder fonott zsinórokat. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában valós raktárkészletről biztosítjuk a horgászok számára a megfelelő méretű, mennyiségű és minőségű feeder zsinórt.

Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése