Szűrők
Bruttó ár
79989Ft Ft79991
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(1)
Hossz (m)
(1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Wolf Spod Botok 

A Spomb – etetőrakéta használata létfontosságú a sikeres horgászathoz. Használata a felmelegedő vízben már nagyobb eredményt hoz, hiszen a halak táplálkozása felgyorsul.  A nyári meleg vízben már csak akkor tudunk nagy mennyiségű halat fogni, ha a saját etetésünkre állítjuk be őket. Ehhez 2 dologra van szűkség: 

  • Pontos, célzott dobások
  • Nagy mennyiségű szemes takarmány vagy pellet

A Wolf kínálatában minden termék szerepel, amire szükség lehet a Spombozáshoz. A partról történő etetés egyre több horgászversenyt dönt el. Ki tudja pontosabban, gyorsabban, sőt minél messzebb végrehajtani. Az etetőrakéták is évről évre egyre jobbak, így segítve a horgászokat. A Wolf X-Spod etetőrakétája ma a piac egyik legjobb, ha nem a legjobb rakétája. Több versenyző egyértelmű állítása szerint, a legjobban tölthető és a legkönnyebben visszatekerhető etetőrakéta. Természetesen 2 méretben és méretenként 3 színben került forgalomba. A Wolf X-Spod mellett alapkövetelmény az etetéshez egy Spod bot. 

A Wolf Spod botja három különböző minőségbe, árkategóriába sorolhatóak. Kezdő horgászként lehet, hogy nem ez lesz a Te spod botod! Viszont amint megtapasztalod a minőség béli különbségeket a brandek kínálatában, Wolf spod botot fogsz etetésre használni.

 
Mutass többet
Találatok száma: 1
Lista szűrése