Benzar Feedeer Bot

2020 számos feeder újdonságot tartogat a horgászok számára. Nincs ez másként a Benzar termékekkel kapcsolatban sem. A számos csali, feeder aprócikk és feeder zsinór mellett megérkeztek a Benzar Zsolt nevével fémjelzett feeder botok is. Kifejezetten azoknak a horgászoknak készült, akik szeretik a strapabíró, robosztus feeder botokat. A versenyhorgászok tudják csak igazán, mennyit jelent néhány plusz méter távolság.

A Benzar No Limit feeder bot igazi nagyhalas feeder pálca. Óriási erőtartalékok rejlenek benne, amit dobáskor majd fárasztáskor érezhetünk. Minden egyes eleme a távdobásról és a nagyhalas feeder technikáról szól. A Benzar Feederen lévő gyűrűsor óriási stabilitást nyújt a három talpas kialakítása miatt. Minimális súrlódással találkozik a horgász zsinór a gyűrűkön. Ez is lehetővé teszi a „No Limit” távolságokat.

A Benzar feeder bot kézbe vétel után feltűnik az impozáns nyélkiképzés. Gyönyörű parafa betéteket kapott, melyek a dizájn mellett, tökéletesen masszív fogást biztosítanak. 5 darab különböző erősségű 3,9 mm-es spicc jár a széria tagjaihoz, melyből 3 db üveg, 2 db pedig karbon kivitelű. Emellett pedig még 1 karbon zsinórbeakasztó is modernizálja a No Limit szériát.

A Benzar No Limit Feeder IM10-es karbon megjelenése új ajtókat nyitott meg a finomszerelékes horgászok előtt. A kecses, könnyű botok karakterüknél és a minőségüknél fogva maximálisan megfelelnek a nagyhalas horgászat során fellépő magas elvárásoknak. A rugalmas bottest tökéletesen alkalmas a csali kis szórással történő, pontos célba juttatására.

A Benzár No Limit Feeder botok három különböző méretben kerülnek forgalomba.

  • 3,60 méter
  • 3,90 méter
  • 4,20 méter

A bot tervezői létfontosságúnak tartották a széles dobósúly tartomány használatát. 100-tól 250 grammig terhelhető bármely méretű változat. Véleményünk szerint alkalmazható napijegyes tavakon, de akár folyóvízen is használható. Nagy méretű gyűrűinek köszönhető, hogy nem fog benne a szösz megakadni. Ezzel elkerülhető a feederspicc törése horgászat során.

Bízunk benne, hogy a Benzar feeder botokban megtalálod a megfelelő távdobó botot. Sikerült egy igazán robosztus, jól terhelhető botot létrehozni. A Halcatraz webáruház kínálatában számos feeder botot megtalálsz!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése