Matrix előkezsinór 

A Halcatraz Horgászcentrum és annak megálmodója elsők között igyekezett elérhetővé tenni a hazai horgászok számára is az akkoriban Európában már ismert márkákat. Jónéhány év eltelt már azóta, a Halcatraz kinőtte a régi helyét és horgász webshop lett, ráadásul az ország egyik legjobbja, valóban saját árukészlettel. Ezek között található meg a Fox, ami itthon kétségtelenül a mai napig az egyik legkeresettebb és legelismertebb márka a pontyhorgászok körében. Senkinek nem kell bemutatni a márkát, igazán magas minőség és hihetetlen választék jellemzi őket. 

Az utóbbi években viszont óriási teret hódított magának a feederhorgászat. Jelenleg ez a horgászsport leggyorsabban növekvő ágazata. Ezt látva a Fox is megalkotta a saját finomszerelékes termékcsoportját, a Matrix családot. Az elérhető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával és legújabb gyártási folyamatokkal fémjelzett termékek senkit nem hagynak cserben a parton. A Matrix termékek polcra kerülését komoly tervezés és folyamatos egy aktív teszt előzi meg. Ez biztosítja azt, hogy a Matrix horgászfelszerelések és eszközök nem csak jól néznek ki, de egyre több halhoz juttatják használóikat. A Matrix termékek mögött komoly szakmai tudás van. Íme néhány Matrix termék a Halcatraz horgász webshop kínálatából, a teljesség igénye nélkül:

Power Micron X:
Pontos átmérőjű előke feeder és rakós botos horgászathoz alkalmazható monofil zsinór. Használható főzsinórként rakós botozás és előkeként feeder horgászatok során. Méretpontos kialakítása miatt versenyhorgászok számára is ajánlott.

  • Nagyon erős és lágy a jobb csalifelkínálás érdekében
  • Kiemelkedő csomótűrés
  • Még tiszta vízben is nagyon nehezen látható

 

Miért érdemes monofil előkezsinórt használnunk?

Főleg a feeder és pontyhorgászoknak ajánlott alacsony nyúlású, kissé merevebb zsinór, alacsony fénytörési mutatóval rendelkezik. A monofil előke használatával, sok esetben tudjuk az előke damil méretét csökkenteni. Például egy 20-as méretű monofil előke, akár 10-20%-kal erősebb lehet, mint egy azonos vastagságú főzsinór! Ezért az adott esetben legalább egy-két (0,18-0,16mm) mérettel is csökkenthetjük monofil előke zsinórunk vastagságát. Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A Halcatraz horgász webshop keresőjébe beírva a Matrix szót, több száz termék válik láthatóvá. A feeder bot szériájuk hihetetlen magasságot ért el, nagyszerű aprócikk készleteik vannak, többféle boxok közül választhatunk és ami a legfontosabb, megfizethető áron.

Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése