Szűrők
Bruttó ár
2489Ft Ft2491
Gyártó
(9)
Raktáron
(8)
(1)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Matrix előkezsinór 

A Halcatraz Horgászcentrum és annak megálmodója elsők között igyekezett elérhetővé tenni a hazai horgászok számára is az akkoriban Európában már ismert márkákat. Jónéhány év eltelt már azóta, a Halcatraz kinőtte a régi helyét és horgász webshop lett, ráadásul az ország egyik legjobbja, valóban saját árukészlettel. Ezek között található meg a Fox, ami itthon kétségtelenül a mai napig az egyik legkeresettebb és legelismertebb márka a pontyhorgászok körében. Senkinek nem kell bemutatni a márkát, igazán magas minőség és hihetetlen választék jellemzi őket. 

Az utóbbi években viszont óriási teret hódított magának a feederhorgászat. Jelenleg ez a horgászsport leggyorsabban növekvő ágazata. Ezt látva a Fox is megalkotta a saját finomszerelékes termékcsoportját, a Matrix családot. Az elérhető legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával és legújabb gyártási folyamatokkal fémjelzett termékek senkit nem hagynak cserben a parton. A Matrix termékek polcra kerülését komoly tervezés és folyamatos egy aktív teszt előzi meg. Ez biztosítja azt, hogy a Matrix horgászfelszerelések és eszközök nem csak jól néznek ki, de egyre több halhoz juttatják használóikat. A Matrix termékek mögött komoly szakmai tudás van. Íme néhány Matrix termék a Halcatraz horgász webshop kínálatából, a teljesség igénye nélkül:

Power Micron X:
Pontos átmérőjű előke feeder és rakós botos horgászathoz alkalmazható monofil zsinór. Használható főzsinórként rakós botozás és előkeként feeder horgászatok során. Méretpontos kialakítása miatt versenyhorgászok számára is ajánlott.

  • Nagyon erős és lágy a jobb csalifelkínálás érdekében
  • Kiemelkedő csomótűrés
  • Még tiszta vízben is nagyon nehezen látható

 

Miért érdemes monofil előkezsinórt használnunk?

Főleg a feeder és pontyhorgászoknak ajánlott alacsony nyúlású, kissé merevebb zsinór, alacsony fénytörési mutatóval rendelkezik. A monofil előke használatával, sok esetben tudjuk az előke damil méretét csökkenteni. Például egy 20-as méretű monofil előke, akár 10-20%-kal erősebb lehet, mint egy azonos vastagságú főzsinór! Ezért az adott esetben legalább egy-két (0,18-0,16mm) mérettel is csökkenthetjük monofil előke zsinórunk vastagságát. Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A Halcatraz horgász webshop keresőjébe beírva a Matrix szót, több száz termék válik láthatóvá. A feeder bot szériájuk hihetetlen magasságot ért el, nagyszerű aprócikk készleteik vannak, többféle boxok közül választhatunk és ami a legfontosabb, megfizethető áron.

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.
A horgászzsinór anyaga: nylon
Tisztítása: -
Gyermekektől elzárva tartandó! 
Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!
Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése