Guru monofil zsinór

A monofil zsinórok története nagyon messzire nyúlik vissza, hiszen mára már a horgászat egyik legfőbb alappillére. Személyes véleményem szerint maga a horgászfelszerelés egyik legkritikusabb része a zsinór. Maga a főzsinór minőségének kiválasztása sem egy könnyű dolog, de az átmérőjének a megválasztása legalább annyira nehéz. A horgászok legalább 80%-a élte már át azt a helyzetet amikor valószínűleg életük hala bukik vissza a habok közé, mert éppenséggel rosszul választotta meg akár a fő, vagy akár a horogelőke zsinórt. Minden ember más és így a horgászstílusuk is különböző.

Horgászbolti eladóként bátran merem kijelenteni, hogy a zsinór megválasztása a legnehezebb és abban segíteni talán még nehezebb. A végső döntést így is-úgy is a vásárlónak kell meghoznia. A Guru maga a finomszerelékes horgászatról ismeretes. Palettája igen szélesen kínál számunkra rendkívüli minőséggel mindenféle nagy és akár apróbb dolgot. Számomra az egyik legjobb minőségű zsinór lett a Guru Pulse Pro monofil zsinór. Jómagam már a polcra kerülése után vásároltam is egyet és az óta is nyűzöm. Számomra óriási pozitívum a vékony átmérőnek is a hihetetlen teherbírása. Nem egyszer fordult elő, hogy egy esetleges leakadáskor a fonott horogelőkém szakadt hamarabb, pedig a teherbírása magasabbnak volt feltüntetve, mint a Guru zsinóron.

A legújabb technológiáknak köszönhetően a GURU PULSE PRO LINE monofil főzsinór minimális nyúlással rendelkezik, míg dobási és süllyedési képességei kiválóak. Használatával pontosabban horgászhatóak meg a nagy távolságok. Feeder és match horgászathoz egyaránt javasolt, akár versenyzőknek is. 300 méteres tekercsekben kerülnek a polcokra és 0,18mm-től egészen 0,27mm-ig találhatóak meg a boltban. A Feederjeimen 0,20mm-es, míg a picker botjaimon 0,18mm-es méretben vannak feltekercselve. Sok versenydobogós helyeit köszönhetem nekik és a végtelenül lefinomított felszerelésemnek. Azok a termékek, amelyek a Guru palettájáról kerülnek ki, rosszak nem lehetnek. Tökéletes kombináció a tavaszi keszegezéshez a Guru Pulse Pro fózsinór és a Guru N-Guage előkezsinór.

Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 


Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 8
Lista szűrése