Prologic előtétzsinór


Biztosan minden hazai pontyhorgász ismeri a Prologic márkát. Szinte elképzelhetetlen, hogy ne lapuljon a ládában egy-két aprócikk a Prologic termékei közül. A Prologic alapvetően a nagypontyhorgászat során szükséges eszközöket és felszereléseket gyártja, de számtalan feederhorgász is használja már egyik vagy másik jól bevált termékét. Magas minőség, de valóban megfizethető ár jellemzi. Előtétzsinórból se szégyenkezik. Ezekből szeretnék néhányat közelebbről is bemutatni nektek.

Phyton Metal Core:

Környezetbarát ólommentes „leadcore". Ólommentes leadcore. Kéttónusú zöld rejtőszín. Szőtt PE külső anyag. Könnyen hurkolható. Egyre több tavon betíltják az ólombetéttel elátott termékeket. Az ilyen ólommentes előtétzsinóroké lesz a jövő.

Spectrum Z Fluorocarbon:

100% fluorokarbon. Stiff vagy kombi rigek készítéséhez is alkalmas. Magas kopásállóság. Könnyen köthető. Mindezekkel a tulajdonságokkal olyan végszerelékeket készíthetsz, amivel a legrafkósabb pontyokat is megfoghatod.

Bulldozer Mimicry Water Ghost XP:

Prémium bojlis előtét zsinór kimagasló kopásállósággal, megfelelő lágysággal. Ideális választás bányatavakon, a kagylókkal borított padokon és töréseken. Kitűnő süllyedési tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyobb természetes vizeken számos kagyló előfordulhat. Azért is jó, ha van a horgászeszközeid között egy ilyen előtétzsinór is.

Bulldozer Mimicry Green Helo:

Új Mimicry minta a zöld három árnyalatából, tökéletesen beleolvad a természetes környezetbe. Ez az új generációs Mimicry zsinór nem csak a színében új, az anyaga is jobb minőségű lett, a lehető legkiválóbb kopolimer használatával, így az átmérő-szakítószilárdság aránya is maximális.

Továbbfejlesztett anyagszerkezet. Továbbfejlesztett rejtőzködő képesség. Alacsony nyúlás. Nagyobb sűrűség, ezáltal gyorsabb süllyedés

Hihetetlen magas minőség és közepes ár! Ezek tényleg szuper horgász cuccok olcsón. Mindezeket ráadásul a még jobb minőség érdekében 2020-tól az eddigieknél is precízebb gyárakból kaphatjuk meg.

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.
A horgászzsinór/előke anyaga: nylon
Tisztítása: -
Gyermekektől elzárva tartandó! 
Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!
Mutass többet
Találatok száma: 14
Lista szűrése