Szűrők
Bruttó ár
1988Ft Ft8791
Akciós / Új
(2)
(4)
Gyártó
(62)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Méret
(1)
Raktáron
(35)
(27)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (2)
mm (3)
mm (2)
mm (4)
mm (2)
mm (2)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Fox előtétzsinór

Szinte biztos, hogy ha kilátogatunk egy horgászversenyre - legyen az hazai rendezésű vagy nemzetközi szintű -, sűrűn fogunk találkozni a Fox felirattal. Ruházatokon, csónakokon, botok, orsók, sátrak oldalán egyaránt feltűnik majd ez a három betű, hiszen azok a versenyzők, akik csúcsminőségű felszereléssel szeretnének a halak nyomába eredni, szívesen választják a Fox termékeit.

Természetesen ugyanez a helyzet a végszerelékek esetében is, hiszen a felszerelésünk egyik legfontosabb része az a bizonyos utolsó egy méter. Fontos tehát, hogy mindig körültekintően, a körülményeknek megfelelően válasszuk meg az előtétzsinórunkat.

A Fox minden módszerhez kínál számunkra megfelelő előtétzsinór típust.

Távoli, nagy erejű dobásokhoz a már jól ismert felvastagodó zsinór, a Fox Tapered Edge való, amely egy hagyományos változat és tekercsenként három darab 12 méteres szakaszt kapunk. A Fox másik hasonló terméke az Exocet Double Tapered Line, amelynek mindkét vége változó átmérőjű, így elhasználódás után a zsinórt átcsévélve tovább használható.

Kavicsos, kagylós meder esetén a több színben és átmérőben elérhető Fox Snag Leader előtétzsinór a nyerő. Akadós terepen kötelező!

Normál fluorokarbon előtétzsinór a Fox Fluorocarbon Leader, mely fülben és egy gyorskapocsban végződik. Az olvasztásos eljárásnak köszönhetően a hurkok kibomlása kizárt, a zsinór felülete pedig csillanásmentes.

Ólombetétes változat a Fox Camo Leadcore, mely nem más, mint egy fonott előtét, melynek belsejében egy lágy ólomszál található. Nagy kopásállóságának, könnyen fűzhetőségének köszönhetően széles körben használt termék. Ennek helyettesítésére szolgál az ólommentes, Submerge elnevezésű változat. Ennek anyagába egy volfrám szálat szőttek, így megfelelően nehéz, de abszolút hajlékony zsinór született. Gyorsan és tökéletesen felveszi a meder alakját, kiválóan fűzhető és a kisebb átmérővel rendelkező változatok hagyományos horgászcsomóval köthetőek is.

Lassan süllyedő, ólommentes fonott előtétzsinór a kiváló minőségű Dyneema szálból készült Armadillo. Akár egy erős horogelőke is köthető belőle!

A Fox az előtétzsinórok terén is széles palettát kínál a horgászok számára. Ha szempont az átgondolt tervezés, a jó minőség, a kiváló ár-érték arány és a széleskörű tesztelés, bátran válasszuk a Fox termékeit!

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 62
Lista szűrése