Matrix előtétzsinór

A Halcatraz Horgászcentrum és annak megálmodója elsők között igyekezett elérhetővé tenni a hazai horgászok számára is az akkoriban Európában már ismert márkákat. Ezek között található meg a Fox, ami itthon kétségtelenül a mai napig az egyik legkeresettebb és legelismertebb márka a pontyhorgászok körében.  Az utóbbi években viszont óriási teret hódított magának a feederhorgászat. Jelenleg ez a horgászsport leggyorsabban növekvő ágazata. Ezt látva a Fox is megalkotta a saját finomszerelékes termékcsoportját, a Matrix családot.

Nyílván, mindenkivel előfordult már ez a szituáció, amikor lelkesen készülünk a horgászathoz, és már az elején történik egy ilyen „baleset”, mely bizonyos időjárási viszonyok mellett el tudja venni a kedvünket a további horgászattól. Dobásnál beszakad a zsinór, vagy a víz alatti láthatatlan akadályok martalékává válik a végszerelékünk.

Egyre több intenzíven telepített horgászvízen halvédelmi szempontból korlátozzák a fonott zsinór használatát. Ezért kellet olyan monofl előtét zsinórt kifejleszteni, mely mindenki számára megfelelő és kényelmes lehet.

Eddig a dobóelőke kielégítő megoldást nyújtott erre a problémára, ám sok horgász társunkat zavarta a kötés, vagy annak hangja. Dobáskor a két zsinór csatlakoztatásánál ugyanis egy zajos hang hallható. A FOX megoldotta a problémát, hiszen most már tartós és biztos lehet a végszerelékünk. Nincs más dolgunk, mint beszerezni az új Matrix felvastagodó dobóelőke zsinórt.

Matrix Horizon X Tapered Shock Leader x5

Kialakításának köszönhetően kisebb a súrlódás és nő a dobástáv. 22 mm-ről 0.28 mm-ig vastagodik. Rendkívüli kopásállóság. Kiemelkedő szakítószilárdság. Visszafogott szín. Rendkívül tartós és lágy. Hossz: 12 méter. Kiszerelés: 5 db/tekercs

Az ilyen felvastagodó zsinórokkal, taperedekkel az előzőekben felsorolt problémákat elkerülhetjük. Nagy álltalánoságban a feeder horgászok 20-as átmérőjő zsinórt használnak. A főzsinórunkat és az előtétzsinórt összekötve kis csomót kapunk. Ennek köszönhetően dobáskor nem lesz hangja a csomónak. Illetve a kisebb gyűrűvel rendelkező botoknál is szóba jöhetnek ezek a típusú zsinórok. Nagy csomó nem menne át a kis átmérőjű gyűrűkön.

Nagyobb távolságot is tudunk dobni a tapered alkalmazásával. Szemben egy vastag átmérőjű dobóelőkével.

Csupa jót olvastál róla. Hát próbáld ki te is! Tedd a kosaradba és a következő munkanap már kézbe is veheted. Halcatraz Horgászcentrum, a hely ami fogva tart!

Gyártó/Forgalmazó: Fox International Group LTD. Belgium, 21255 Beerse, Dennenlaan u 3/A

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. A főzsinór elő kötve, nagy terhelés, ignybevétel esetén ajánljuk a használatát.

A horgászzsinór/előke anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése