Sufix előkezsinór 

Horgászbolt nem létezhet Sufix zsinórok nélkül. Hozzáértés, elhivatottság, magas minőség jellemzi a Sufix termékpalettáját. A horgászat minden területére kínálnak megfelelő alternatívát. A világon számos gyár képes monofil zsinór gyártására. A kulcs a fonott zsinórok előállításában van, amiben a Sufix élenjáró. Világszinten mindössze 5-6 vállalat állítja elő a fonott zsinórokat a különböző cégeknek. A Sufixnak saját fonott zsinór gyára van, fejlesztő csapattal, saját gépsorral. Ebben rejlik a magas minőség és hozzáértés. Az EFFTEX horgász világkiállításon minden évben új díjakat nyernek el a Sufix zsinórok.

A Halcatraz online horgászbolt kínálatában a legtöbb Sufix zsinór elérhető. Legyen szó fluorocarbon, monofil vagy fonott zsinórról. A pergető horgászat szerelmeseitől a bojlis horgászat kedvelői is megtalálják a számukra megfelelő zsinórt.

A horgászat elengedhetetlen kelléke a zsinór, melynek jó megválasztásán múlik az eredményes fogás. Mindig biztosnak kell lenned a felszerelésedet illetően. A kellőképpen összeválogatott szerelés lehetővé teszi, hogy a horgászás örömeire, és ne a felszereléssel való szenvedésre összpontosítsd a figyelmed. Ez legfőképp a zsinórra érvényes, amelynek nagyon jó minőségűnek kell lennie, ha el kívánjuk kerülni a problémákat. Mert elég a legapróbb hiba, és már nem is bízhatsz meg benne. 

Sufix Nanoline Clear (Pisztrángozó Pergető Zsinór):
A Sufix Nanline zsinórok elsősorban pisztráng pergetésére lettek kifejlesztve. Lopakodó, áttetsző színe miatt láthatatlan marad a vízben. HMPE hiperkopolimer anyagfelhasználása miatt 50%-kal kevesebb a nyúlása monofil társainál. Ebben a Sufix pergető zsinórban minden megvan, amire egy prémium horgász főzsinórtól elvárhatunk. Teljesen UV álló a termék!

Előkezsinór Sufix Ballistic:
Egyedülálló szakítószilárdság, magas erősséggel és sima, súrlódásmentes külső borítással. A Ballistic szuper előkezsinór biztosítja az erőt, amely segíthet fogni még a legkritikusabb helyzetekben is, amikor kavicságyak, növényzettel borított vízfenék, kagylók és víz alatti akadályok nehezítik az adott helyzetet. Majdnem nulla a nyúlása, a még gyorsabb akadás érdekében.

A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászfelszerelés összeállításához. Legyen szó pergető, vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket.

Gyártó/Forgalmazó: Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

 

Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése