Szűrők
Bruttó ár
3089Ft Ft3291
Gyártó
(13)
Raktáron
(11)
(2)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Guru előkezsinór

A finomabb feederes vonal egyre nagyobbnépszerűségnek örvend. Mára a feeder horgászat elengedhetetlen kellékei lettek. A Guru termékek jó néhány darabja lett már a minőséget mindennél többre becsülő feederesek kedvence. A Guru termékek kínálatában számos zsinór szerepel. Legyen szó monofil, fonott előkezsinórról, vagy fluorocarbon Guru zsinórról. Biztosan találsz számodra megfelelő típust a választékunkban.

Az édesvízi halak többsége gyakran nagyon kényesen kap. Ekkor a vastag, vagy merev zsinórok gyanakvóvá teszik őket, fel sem veszik a csalit, ha mégis, akkor azonnal ki is köpik. Ilyenkor szükséges vékony zsinórt használni – előkét kötni a főzsinórra. Ha az orsó és a horog közötti egész szakaszon finom, vékonyabb zsinór van, kizárólag a legkönnyebb fenekező vagy úszós szerelékeket használhatjuk. Ez azonban nem a legjobb megoldás. Ha netán egy nagyobb hallal kell megküzdened, vagy elakadsz, a zsinór bárhol elszakadhat. Így aztán az egész végszereléket elvesztheted, és a halad elmenekülve sok méter damilt húz maga után. Ezért a főzsinór és a kritikus rész (horog, ólom) közé mindig iktass be előkét. Ez, egy darabka, az orsón lévőnél egy fokkal kisebb szakítószilárdságú zsinór. Elakadáskor így szerelékednek csak ezt a részét veszíted el. Előkére köthetsz horgot, például az úszós, vagy az általános fenekező horgászatnál. Ekkor az előke hosszát az határozza meg, hogy mire horgászol és milyenek a mederviszonyok. Akadós helyen rövid előkét használj, ragadozó halakra horgászva pedig inkább hosszabbat. Az ólmot is gyakran kötik előkére, főként tapogatásnál. Ekkor a horog a főzsinór végére kerül, és a feneket szántó tapogató ólom szakad, ha akadóba húzzuk a szereléket.

Az N-Gauge egy extra erős japán prémium zsinór, egy nagyon pontosan megadott átmérővel és szakítószilárdsággal. Tervezve a Feederes és további célhal horgászati előkékhez, úgy mint a ponty- vagy versenyhorgászatnál lehet jól használni. 100 méteres tekercseken kerül forgalomba. Az N-Gauge egy High-tech Japán monofil előkezsinórt, az Angol GURU csapat fejlesztette ki Steve Ringerrel az élén. A csapat fő célja volt, hogy egy teljesen méretarányos zsinórt hozzanak létre, amely nem téveszti meg a vásárlókat, így az átmérő és a szakítószilárdság adatok teljesen valósak.

Gyártó/Forgalmazó: Korda Europe BV, Hollandia, 6460 BC Kerkrade, PO BOX 1148

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Találatok száma: 13
Lista szűrése