Szűrők
Bruttó ár
2889Ft Ft2891
Gyártó
(7)
Raktáron
(6)
(1)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Guru előkezsinór

A finomabb feederes vonal egyre nagyobbnépszerűségnek örvend. Mára a feeder horgászat elengedhetetlen kellékei lettek. A Guru termékek jó néhány darabja lett már a minőséget mindennél többre becsülő feederesek kedvence. A Guru termékek kínálatában számos zsinór szerepel. Legyen szó monofil, fonott előkezsinórról, vagy fluorocarbon Guru zsinórról. Biztosan találsz számodra megfelelő típust a választékunkban.

Az édesvízi halak többsége gyakran nagyon kényesen kap. Ekkor a vastag, vagy merev zsinórok gyanakvóvá teszik őket, fel sem veszik a csalit, ha mégis, akkor azonnal ki is köpik. Ilyenkor szükséges vékony zsinórt használni – előkét kötni a főzsinórra. Ha az orsó és a horog közötti egész szakaszon finom, vékonyabb zsinór van, kizárólag a legkönnyebb fenekező vagy úszós szerelékeket használhatjuk. Ez azonban nem a legjobb megoldás. Ha netán egy nagyobb hallal kell megküzdened, vagy elakadsz, a zsinór bárhol elszakadhat. Így aztán az egész végszereléket elvesztheted, és a halad elmenekülve sok méter damilt húz maga után. Ezért a főzsinór és a kritikus rész (horog, ólom) közé mindig iktass be előkét. Ez, egy darabka, az orsón lévőnél egy fokkal kisebb szakítószilárdságú zsinór. Elakadáskor így szerelékednek csak ezt a részét veszíted el. Előkére köthetsz horgot, például az úszós, vagy az általános fenekező horgászatnál. Ekkor az előke hosszát az határozza meg, hogy mire horgászol és milyenek a mederviszonyok. Akadós helyen rövid előkét használj, ragadozó halakra horgászva pedig inkább hosszabbat. Az ólmot is gyakran kötik előkére, főként tapogatásnál. Ekkor a horog a főzsinór végére kerül, és a feneket szántó tapogató ólom szakad, ha akadóba húzzuk a szereléket.

Az N-Gauge egy extra erős japán prémium zsinór, egy nagyon pontosan megadott átmérővel és szakítószilárdsággal. Tervezve a Feederes és további célhal horgászati előkékhez, úgy mint a ponty- vagy versenyhorgászatnál lehet jól használni. 100 méteres tekercseken kerül forgalomba. Az N-Gauge egy High-tech Japán monofil előkezsinórt, az Angol GURU csapat fejlesztette ki Steve Ringerrel az élén. A csapat fő célja volt, hogy egy teljesen méretarányos zsinórt hozzanak létre, amely nem téveszti meg a vásárlókat, így az átmérő és a szakítószilárdság adatok teljesen valósak.

Találatok száma: 7
Lista szűrése