Cralusso előkezsinór

A Cralusso inkább finom pecás termékeket gyárt. Feeder, match, picker, illetve rakós horgászat kedvelőinek kedvez. Ilyen például a zsinórjai is, ami külön szakágra szakosodott. A horgászat elengedhetetlen kelléke a zsinór, melynek jó megválasztásán múlik az eredményes fogás. Mindig biztosnak kell lenned a felszerelésedet illetően. A kellőképpen összeválogatott szerelés lehetővé teszi, hogy a horgászás örömeire, és ne a felszereléssel való szenvedésre összpontosítsd a figyelmed. Ez legfőképp a zsinórra érvényes, amelynek nagyon jó minőségűnek kell lennie, ha el kívánjuk kerülni a problémákat. Mert elég a legapróbb hiba, és már nem is bízhatsz meg benne.

A leggyakoribb zsinór hibák: szálkásodik, kopik, valamint könnyen gubancolódik, ezért nehéz vele bánni. Az sem ritka, hogy átmérője más, mint amit a gyártó a csomagoláson megad. A márkás, jó minőségű damilok sem mindig mentesek ezektől a hibáktól. A dobon, vagy csomagoláson viszont pontosan szerepel a gyári vastagság és szakítószilárdság. A harcias halak fogásához nem feltétlenül kell nagyon erős előkezsinór, ha csak a horgászhelyen nem nagyon dús a növényzet, amiben el tud akadni.

Cralusso folyamatosan bővülő, minőségi horgászzsinór kínálatának egy újabb figyelemre méltó terméke a BRUTAL névre keresztelt monofil előke zsinór. A találó név, a damil erejére utal! Főleg a feeder és pontyhorgászoknak ajánlott alacsony nyúlású, kissé merevebb zsinór, alacsony fénytörési mutatóval rendelkezik. A Brutál előke használatával, sok esetben tudjuk az előke damil méretét csökkenteni. Például egy 20-as méretű Brutál előke, akár 10-20%-kal erősebb lehet, mint egy azonos vastagságú főzsinór! Ezért az adott esetben legalább egy-két (0,18-0,16mm) mérettel is csökkenthetjük Brutál előke zsinórunk vastagságát. Akkor lesz optimális a szerelékük, ha a hal fárasztásánál, vagy a horgász felszerelésünk beakadásnál az előke zsinórunk szakad le, nem a teljes szerelék a főzsinórral.

A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászfelszerelés összeállításához. Beleértve különböző előkezsinórokat is.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak, például spiccbotos szerlékhez és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyüjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 7
Lista szűrése