Haldorádó előke zsinórok

A Haldorádó termékei a feeder horgászokat mindig teljes mértékben kiszolgálják. A legmagasabb elvárásoknak megfelelnek, legyen szó csalikról vagy feeder kiegészítőkről egyaránt. A Haldorádó zsinór választéka kiemelkedő a kínálatban. Lehetőséget kínál a Haldorádó szinte minden helyzetre horgász zsinórok terén. Elérhetőek a praktikus 10 méteres kiszerelésben a Haldorádó előkezsinórok. 300 méteres tekercsen találhatóak a főzsinórnak szánt feeder zsinórok. A bojlis horgászok számára elérhetőek a nagy kiszereléssel rendelkező tekercs zsinórok, amelyek minden igényt kielégítenek. Természetesen a Haldorádó fonott zsinórok teljes választékban szerepelnek a Halcatraz online horgászbolt kínálatában.

A Haldorádó fonott horgász zsinórok kettő kategóriába sorolhatók.

  • Haldorádó Braxx Pro fonott előkezsinór
  • Haldorádó Braxx Pro Long Cast fonott dobóelőke zsinór

Már évek óta piacon lévő Braxx Pro előkezsinórokról érdemes néhány szót ejteni. Kifejezetten feeder horgászathoz lett tervezve, emiatt gyorsan süllyed. Egészen vékony, 0,04mm átmérővel rendelkező zsinór is kapható. Ezt télen, kora tavasszal ajánljuk használni, amikor még óvatosan táplálkoznak a halak. Sötétzöld színe miatt szinte láthatatlan a mederfenék alján. Kifejezetten méretpontos zsinór, és széles méretválasztékban kapható. Nincs nyúlása, így jobb kontaktot nyújt fárasztás során. A Braxx Pro előkezsinórok vastagabb méretei lehetőségek kínálnak a bojlis horgászok számára előkét készíteni.

A Haldorádó Braxx Pro Long Cast előkezsinór kifejezetten a távdobó feeder horgászathoz lettek kifejlesztve. Extra erős szakítószilárdságuk miatt biztos dobást tesznek lehetővé. A bedobáskor extrém erőhatások érik, de tökéletesen kibírja a megpróbáltatást. Kifejezetten magas minőségű, 8 szálból fonott zsinór a Vraxx Pro LC. Praktikus 10 méteres tekercsen kerül forgalomba, így egyszerű a használata. Azt javasoljuk, hogy a teljes tekercset töltsd fel az orsó dobjára. A monofil zsinórral uni to uni kötéssel kösd össze. Ezzel a technikával garantált a stabil zsinórkötés. Háromféle átmérőben kapható, így biztosan megtalálod a számodra leginkább alkalmas fonott dobóelőke zsinórt.

A Halcatraz online horgász webáruház kínálatában a teljes Haldorádó zsinórválasztékot megtalálod. Vásárolj horgászcuccot valós raktárkészletről, hogy ne érjen csalódás.

Mutass többet
Találatok száma: 21
Lista szűrése