9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
7589Ft Ft8991
Gyártó
(4)
Raktáron
(2)
(2)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (1)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Spirit monofil zsinór

Miért érdemes jó minőségű monofil főzsinórt választani? A válasz egyszerű: biztonságos és nyugodt horgászatot eredményez. A monofil zsinór helyes választása megkönnyíti a pontyozó bojlis horgászatot. Kevesebb gubancolódást eredményez és nem fog kunkorodni fárasztás után. Az olcsó zsinórok jellemzője, hogy magas nyúlással rendelkeznek. A nagy nyúlás okozta zsinór gyengülés a legtöbb esetben előfordul a horgász zsinórok esetében. A Carp Spirit Celt 2x típusú zsinór nem az olcsó kategóriába sorolandó damil. Bojlis horgászok számára készült, széles méretválasztékkal. A jellemzői láttán felső-közép kategóriába sorolhatjuk. Kiváló választás éjszakai horgászat során az élénk színe miatt.

A Carp Spirit Celt-2X™ főzsinór hihetetlenül sima és lágy. Egyedülálló, alacsony súrlódású szilikon bevonatának köszönhetően kiváló távdobó zsinór. A felületkezelése miatt a zsinórprofil is jobb az orsódobon. A bevált alapanyagon nem változtattak gyártás során. Az eredmény: optimális rugalmasság és nyúlás, kiváló kopásállóság és remek csomótűrés. Mindezen tulajdonságok együtt a Carp Spirit Celt-2X™ zsinórt a legjobb horgászok egyik bevált és kedvenc zsinórjává tették. Számos különböző színben kapható, hogy minden helyzetre alkalmas legyen. Van rikító zöld változat is, ami a Halcatraz webáruházban elérhető. Rendkívül gazdaságos 1600 méteres tekercsen kerül forgalomba, így lehetővé teszi távdobó bojlis orsók felcsévélését.

Elérhető méretek:

  • 0,26 mm
  • 0,28 mm
  • 0,31 mm
  • 0,35 mm

A Carp Spirit márka nem csak a zsinórok területén kínál széles választékot. Kiváló minőségű előkezsinórok, előtétzsinórok is találhatóak a palettán. Egytől-egyig megbízható és remek minőségű zsinór. A fejlesztést horgászok végzik, ezért bizton állíthatjuk, hogy jól alkalmazható termékek kerülnek forgalomba. Érdemes kiemelni a Carp Spirit bojlis szerelékeit és kellékeit. Szinte minden igényt kielégítő kínálattal találkozhatunk a márka kínálatában. 2021-től már a Carp Spirit bojlis botokat is piacra dobott, ami remekül illik a magyar piacra. Jó párosítás a Carp Spirit Celt-2X zsinórokkal. Mit hozhat a jövő? Véleményünk szerint nem kell sokat várni a Carp Spirit orsókra sem.

Ezzel már teljesen lesz a termékpaletta a Carp Spirit részéről.

Mutass többet
Találatok száma: 4