Carp Spirit monofil zsinór

Miért érdemes jó minőségű monofil főzsinórt választani? A válasz egyszerű: biztonságos és nyugodt horgászatot eredményez. A monofil zsinór helyes választása megkönnyíti a pontyozó bojlis horgászatot. Kevesebb gubancolódást eredményez és nem fog kunkorodni fárasztás után. Az olcsó zsinórok jellemzője, hogy magas nyúlással rendelkeznek. A nagy nyúlás okozta zsinór gyengülés a legtöbb esetben előfordul a horgász zsinórok esetében. A Carp Spirit Celt 2x típusú zsinór nem az olcsó kategóriába sorolandó damil. Bojlis horgászok számára készült, széles méretválasztékkal. A jellemzői láttán felső-közép kategóriába sorolhatjuk. Kiváló választás éjszakai horgászat során az élénk színe miatt.

A Carp Spirit Celt-2X™ főzsinór hihetetlenül sima és lágy. Egyedülálló, alacsony súrlódású szilikon bevonatának köszönhetően kiváló távdobó zsinór. A felületkezelése miatt a zsinórprofil is jobb az orsódobon. A bevált alapanyagon nem változtattak gyártás során. Az eredmény: optimális rugalmasság és nyúlás, kiváló kopásállóság és remek csomótűrés. Mindezen tulajdonságok együtt a Carp Spirit Celt-2X™ zsinórt a legjobb horgászok egyik bevált és kedvenc zsinórjává tették. Számos különböző színben kapható, hogy minden helyzetre alkalmas legyen. Van rikító zöld változat is, ami a Halcatraz webáruházban elérhető. Rendkívül gazdaságos 1600 méteres tekercsen kerül forgalomba, így lehetővé teszi távdobó bojlis orsók felcsévélését.

Elérhető méretek:

  • 0,26 mm
  • 0,28 mm
  • 0,31 mm
  • 0,35 mm

A Carp Spirit márka nem csak a zsinórok területén kínál széles választékot. Kiváló minőségű előkezsinórok, előtétzsinórok is találhatóak a palettán. Egytől-egyig megbízható és remek minőségű zsinór. A fejlesztést horgászok végzik, ezért bizton állíthatjuk, hogy jól alkalmazható termékek kerülnek forgalomba. Érdemes kiemelni a Carp Spirit bojlis szerelékeit és kellékeit. Szinte minden igényt kielégítő kínálattal találkozhatunk a márka kínálatában. 2021-től már a Carp Spirit bojlis botokat is piacra dobott, ami remekül illik a magyar piacra. Jó párosítás a Carp Spirit Celt-2X zsinórokkal. Mit hozhat a jövő? Véleményünk szerint nem kell sokat várni a Carp Spirit orsókra sem.

Ezzel már teljesen lesz a termékpaletta a Carp Spirit részéről.

Gyártó/Forgalmazó: Rapala VMC France S.A.S Franciaország, 90140 Bourogne, des Chénes u.3

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése