Trabucco monofil zsinór


A nemzetközi szinten ismert és elismert Roberto Trabucco által 1986-ban alapított cég neve minden horgász számára ismerős és egyet jelent a versenyképes áron kínált kiemelkedően magas minőséggel. Roberto Trabucco sok évtized alatt összegyűjtött tapasztalatai találhatóak minden Trabucco termékbe sűrítve.

A Trabucco minden horgászmódszerhez kínál megfelelő monofil zsinórt. Elsőként érdemes kiemelni a Trabucco T-Force XPS Long Cast Fluo változatot, amely kifejezetten a távoli, erős dobásokhoz lett kifejlesztve. Élénk, szinte világító fluo narancs színe az éjszakai horgászatok során is lehetővé teszi a tájékozódást. 1200 méteres kiszerelésben kapható, mely legtöbb esetben két nagytestű orsóra is elegendő. A könnyű kezelhetőség érdekében a zsinór 150 méterenként jelölést kapott. A fémdobozos csomagolás biztosít bennünket arról, hogy a zsinórt semmilyen fizikai, kémiai sérülés nem érte, és nem kapott UV sugárzást sem.

Általános fenekező horgászatra ajánlott az Trabucco S-Force Sinking változata, amely egy jól süllyedő, alacsony nyúlással rendelkező univerzális monofil zsinór, bármilyen békéshalas horgászmódszerhez.

A Trabucco S-Force Long Cast 300m-es változata kisebb zsinórkapacitással rendelkező orsókra való. Kopásállósága magas, nyúlása minimális, színe pedig citromsárga. Ahogyan azt a neve is sejtetni, kifejezetten jól bírja a távoli dobásokat. Különlegessége, hogy ellenáll a sós víznek, így tengeri körülmények között is használható.

A Trabucco T-force Super Cast egy alapvetően pergetésre szánt monofil zsinór, de a pontyhorgászatban is igen nagy sikerrel kezdték el alkalmazni, így elterjedt. Semleges, zöldesbarna rejtőszínnel rendelkezik, 150m-es kiszerelésben elérhető.

A rendkívül népszerű feeder technika szerelmeseinek a T-Force Special Feeder vagy az új T-Force XPS Method Feeder. Előbbi egy régóta piacon lévő, jól bevált változat, a T-Force család talán legkedveltebb típusa. Utóbbi egy gyorsan süllyedő feeder monofil, dedikáltan method feeder technikához. A zsinór sértetlenségét a speciális, párhuzamos gyári felcsévélés garantálja.

Látható, hogy a Trabucco igen széles kínálattal rendelkezik monofil zsinórok tekintetében is. Ahogyan minden egyéb termékére, így a zsinórjaira is jellemző a kiváló minőség, a hosszú élettartam és a megfizethető ár. Bármelyik Trabucco zsinórt választjuk, nem nyúlunk mellé.

Gyártó/Forgalmazó: Árgus Kkt, 9700 Szombathely, Bertalanffy Miklós utca 19

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyüjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 30
Lista szűrése