Szűrők
Bruttó ár
2788Ft Ft16491
Gyártó
(30)
Raktáron
(24)
(6)
Átmérő
mm (2)
mm (3)
mm (6)
mm (7)
mm (3)
mm (5)
mm (1)
mm (3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Trabucco monofil zsinór


A nemzetközi szinten ismert és elismert Roberto Trabucco által 1986-ban alapított cég neve minden horgász számára ismerős és egyet jelent a versenyképes áron kínált kiemelkedően magas minőséggel. Roberto Trabucco sok évtized alatt összegyűjtött tapasztalatai találhatóak minden Trabucco termékbe sűrítve.

A Trabucco minden horgászmódszerhez kínál megfelelő monofil zsinórt. Elsőként érdemes kiemelni a Trabucco T-Force XPS Long Cast Fluo változatot, amely kifejezetten a távoli, erős dobásokhoz lett kifejlesztve. Élénk, szinte világító fluo narancs színe az éjszakai horgászatok során is lehetővé teszi a tájékozódást. 1200 méteres kiszerelésben kapható, mely legtöbb esetben két nagytestű orsóra is elegendő. A könnyű kezelhetőség érdekében a zsinór 150 méterenként jelölést kapott. A fémdobozos csomagolás biztosít bennünket arról, hogy a zsinórt semmilyen fizikai, kémiai sérülés nem érte, és nem kapott UV sugárzást sem.

Általános fenekező horgászatra ajánlott az Trabucco S-Force Sinking változata, amely egy jól süllyedő, alacsony nyúlással rendelkező univerzális monofil zsinór, bármilyen békéshalas horgászmódszerhez.

A Trabucco S-Force Long Cast 300m-es változata kisebb zsinórkapacitással rendelkező orsókra való. Kopásállósága magas, nyúlása minimális, színe pedig citromsárga. Ahogyan azt a neve is sejtetni, kifejezetten jól bírja a távoli dobásokat. Különlegessége, hogy ellenáll a sós víznek, így tengeri körülmények között is használható.

A Trabucco T-force Super Cast egy alapvetően pergetésre szánt monofil zsinór, de a pontyhorgászatban is igen nagy sikerrel kezdték el alkalmazni, így elterjedt. Semleges, zöldesbarna rejtőszínnel rendelkezik, 150m-es kiszerelésben elérhető.

A rendkívül népszerű feeder technika szerelmeseinek a T-Force Special Feeder vagy az új T-Force XPS Method Feeder. Előbbi egy régóta piacon lévő, jól bevált változat, a T-Force család talán legkedveltebb típusa. Utóbbi egy gyorsan süllyedő feeder monofil, dedikáltan method feeder technikához. A zsinór sértetlenségét a speciális, párhuzamos gyári felcsévélés garantálja.

Látható, hogy a Trabucco igen széles kínálattal rendelkezik monofil zsinórok tekintetében is. Ahogyan minden egyéb termékére, így a zsinórjaira is jellemző a kiváló minőség, a hosszú élettartam és a megfizethető ár. Bármelyik Trabucco zsinórt választjuk, nem nyúlunk mellé.

Gyártó/Forgalmazó: Árgus Kkt, 9700 Szombathely, Bertalanffy Miklós utca 19

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyüjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 30
Lista szűrése