Szűrők
Bruttó ár
789Ft Ft3791
Gyártó
(31)
Legnépszerűbb termékeink
(4)
Raktáron
(14)
(17)
Átmérő
mm (1)
mm (3)
mm (5)
mm (2)
mm (1)
mm (4)
mm (3)
mm (4)
mm (3)
mm (2)
mm (2)
mm (1)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Carp Zoom monofil zsinór

Te használsz Carp Zoom termékeket? Bizonyára igen, mert hihetetlenül széles választékban kínálnak horgászfelszerelést. A Carp Zoom termékeket a Halcatraz webáruházban raktárkészletről tudod megrendelni. Nincs ez másként a horgász zsinórokkal sem. Mi bízunk a Carp Zoom termékeiben, ezért ajánljuk a bojlis és feeder horgászoknak. Ha zsinór választás előtt állsz, meg kell fontolni a következő kérdéseket:

  • Mekkora mennyiségű zsinórra van szükség?
  • Milyen horgász módszerhez kell a damil?
  • Éjszaka szoktál-e horgászni?

A Carp Zoom zsinórok között különböző méretű tekercsek kerülnek forgalomba. Nálunk a webáruházban 1000 méteres és 300 méteres tekercsek elérhetőek különböző színben. A Carp Zoom Bull Dog zsinór kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik. A kezdő és haladó szintű horgászok egyaránt választják nagy megelégedettséggel. Kapható három különböző színben:

  • Zöld
  • Barna
  • Fluo zöld

A szín kiválasztását érdemes az éjszakai horgászatok számához kötni. Amennyiben gyakran töltesz éjszakákat a vízparton, javasoljuk az élénk színű főzsinórt. Nagyban megkönnyíti a fárasztást a sötétben. A bojlis horgászoknak egyértelműen az 1000 méteres tekercseket javasoljuk.

Legkedveltebb horgász zsinór a Carp Zoom zsinórok közül, amely kiemelkedően magas szakítószilárdságú és alacsony nyúlású. Most megújult köntösben várja a megrögzött pontyhorgászokat. Jó csomótűrő képességének és kiváló kopásállóságának köszönhetően a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét. Az 1000 méteres kiszereléssel – vastagságtól függően 3-5 dobot is megtölthetünk.

A feeder horgászok inkább válasszák a 300 méteres tekercsen lévő Bull Dog zsinórt. A népszerű zsinórcsalád feeder változata, amely kiemelkedően magas szakítószilárdságú és alacsony nyúlású, kifejezetten a megrögzött feeder és pontyhorgászok igényeinek kiszolgálására készült. Jó csomótűrő képességének és kiváló kopásállóságának köszönhetően a legextrémebb körülmények között is megállja a helyét. Fluo zöld színének köszönhetően éjszakai horgászat során is remekül követhető fárasztás során.

Remélhetőleg sikerült egy kis támpontot adni a megfelelő zsinór kiválasztásához. A Halcatrazban valós készletről van lehetőség vásárolni, ami felgyorsítja a rendelés és a horgászat közötti időt. A megrendeléstől számított 48 órán belül kézhez kaphatod az általad rendelt horgász zsinórt és horgászfelszerelést.

Gyártó/Forgalmazó: Fisch Kft, 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos u. 55

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 31
Lista szűrése