Szűrők
Bruttó ár
1489Ft Ft19992
Gyártó
(40)
Raktáron
(21)
(19)
Átmérő
mm (1)
mm (1)
mm (1)
mm (2)
mm (1)
mm (3)
mm (4)
mm (4)
mm (1)
mm (4)
mm (6)
mm (2)
mm (4)
mm (3)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano monofil zsinór


Bátran kijelenthetjük, hogy a horgászpiacon elérhető legjobb monofil zsinórok egyikét a Shimano gyártja. Nem véletlenül van ez így, hiszen a Shimano név önmagában garancia a minőségre, és ezzel világszerte számtalan horgász egyetért. A Föld bármely kontinensén biztosan dobogós helyet elfoglaló zsinór pedig nem más, mint a jól ismert Shimano Technium. Nagyszerűsége abban áll, hogy egy olyan monofil zsinórról van szó, amelynek a kopásállósága rendkívül magas, és egyfajta átmenetet képez a fonott zsinór és monofil zsinór között – magában hordozva mindkettő pozitív tulajdonságait. A Shimano Technium monofil zsinór két változatban érhető el, melyek a Shimano Technium Invisitec és a Shimano Technium PB. Ezek között az alapvető különbség a szín.

Előbbi egy áttetsző, fluorocarbont megközelítő színű, „láthatatlan” zsinór, így az óvatosabban táplálkozó halak számára is észrevehetetlen. Az utóbbi változat egy normál, sötét színű monofil, amely tökéletesen megfelel természetes, mély vizekre, iszapos aljzathoz.

Távoli dobásokhoz mindkettő ideális, a nagy kiszerelésnek köszönhetően pedig a mély dobbal rendelkező orsóinkra is elegendő mennyiséget kapunk.

Bátran ajánljuk ezt a terméket bárki számára, aki nem hajlandó kompromisszumokat kötni a felszerelését illetően és kizárólag csúcsminőségű kiegészítőket használ. Hiszen ha valamit a világ bármely pontján nagy megelégedettséggel használnak, az minden bizonnyal az ő igényeit is ki fogja elégíteni.

Monofil zsinórok között említhetjük még a hasonló kategóriát képviselő Shimano Aspire-t, mely horogelőke gyártásához vagy különböző végszerelékek kötéséhez ajánlott. Színe a már jól megszokott áttetsző, fluorocarbont megközelítő láthatatlansággal, csomagolásának köszönhetően pedig párásodás vagy UV sugárzás ellen is védve van. Minőségére garancia a Made in Japan felirat!

A Shimano bármelyik típusú monofil zsinórja azoknak a horgászoknak ajánlott, akik számára nem elsősorban a kedvező ár a szempont, hanem a minőség érdekében rászánják az adott összeget a felszerelésükre. A szerelék legkritikusabb eleme mindig a zsinór, a halvesztés leggyakoribb okai is rendszerint itt keresendők. Amennyiben nem vagyunk hajlandóak kompromisszumokat kötni és biztosak akarunk lenni a sikerben, bátran használjunk Shimano monofil zsinórt.

Gyártó/Forgalmazó: Shimano Polska SP. Z O.O, Lengyelország, 62023 Gądki, J. Gutenberga 9

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászzsinór, horgászati célra. Főzsinórnak és horog-előkezsinórnak egyaránt használható.

A horgászzsinór anyaga: nylon

Tisztítása: -

Gyermekektől elzárva tartandó! 

Nem lebomló anyag, kérjük a kijelölt hulladékgyűjtőbe dobja!

Mutass többet
Találatok száma: 40
Lista szűrése