Fox Rage fonott zsinór

A Fox Rage az egyik legismertebb angol márka, a Fox ragadozó halas programja. A program fő eleme a pergetés. A pergető horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol pergető felszerelést, és kezdi a ragadozó halak vadászatát. kb 2010-ben indította el a Fox a Rage programját. Mi a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk ezeket a termékeket. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, mely a Rage termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható.

Kezdetben természetesen a skandináv piacokat támadta a Rage, és a nagyhalas horgászat volt a fő csapásvonal. Ma is nagyon erős ebben a brand, hihetetlen arzenálja van a méter feletti halak becserkészésére. De természetesen az évek alatt folyamatosan szélesítette a választékát, és a mai napra az egyik legkomplettebb pergető márkává nőtte ki magát. Minden egyes termékükben, termékükön láthatóak a Rage-re jellemző stílusjelek, melyek kifejezetten egyedivé teszik a Rage termékeket, beleértve a Fox Rage fonott zsinór kínálatot is. Nézzük is meg az alábbiakat kicsit közelebbről:

Zsinór Fox Rage Fonott Black

A Fox Rage Fonott zsinór a FOX valaha volt leglágyabb fonott zsinórja. Az új bevonatnak köszönhetően nem keltenek gyanakvást a halakban, és a pergetőhorgászok örömére határozottan süllyedő termék.

  • Emelt színtartósság
  • Extrém kezelhetőség
  • Nagy szakítószilárdság

Miért is válassz fonott zsinórt? A fonott zsinórok kimagasló szakítóértékekkel rendelkeznek. Ugyanannál a vastagságnál akár többszöröse is lehet a szakítóérték eltérése a fonott javára a monofillal szemben. Ez teszi lehetővé, hogy megfelelő zsinórvastagsággal igazán nagy ragadozókkal is eséllyel szállhatunk szembe. Elmondható a teljes Fox Rage márkáról hogy, olyan pergető horgászoknak ajánljuk, akik a minőségi termékeket kedvelik, és nem elégednek meg egy átlagos horgászfelszereléssel. A Halcatraz horgász webáruházából mindent megtalálsz egy kiváló horgászcucc összeállításához. Legyen szó pergető, vagy fenekező szerelék alkalmazásáról, biztosan megtalálod a számodra megfelelő termékeket.

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése