9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Fox fonott zsinór

A Fox az egyik legismertebb angol márka, a Fox pontyos halas programja. A program fő eleme a bojlizás. A bojlis horgászat népszerűsége nem csak Európában, nálunk is dinamikusan fejlődik. Egyre több horgász vásárol bojlis felszerelést, és kezdi el a halak vadászatát. Mi a Halcatraz Horgászcentrumban a kezdetektől forgalmazzuk ezeket a termékeket. Nagyon szimpatikus az a modern gondolkodásmód, mely a Fox termékek mindegyikében és mindegyikén megtalálható. Természetesen az évek alatt folyamatosan szélesítette a választékát, és a mai napra az egyik legkomplettebb bojlis márkává nőtte ki magát. Minden egyes termékükben, termékükön láthatóak a Fox-ra jellemző stílusjelek, melyek kifejezetten egyedivé teszik a Fox termékeket. Természetesen a Fox fonott zsinór kínálata is széles. Nézzük is meg az alábbiakat kicsit közelebbről.

Zsinór Fox Exocet MK2 Marker Braidet:

Az etetőrakétázáshoz tervezett Exocet MK2 fonott zsinór mellett kifejlesztettük ezt az MK2 Exocet fonott zsinórt kifejezetten a mélységmérő úszóval történő mederalakulat feltérképezéshez. Az alig látható zöld szín csökkenti az esélyét, hogy a halak megriadjanak, mialatt a mélységmérő úszó emelkedik a vízoszlopban és a nyúlásmentes fonott zsinór segít közvetíteni minden apró mederegyenetlenséget a botspiccnek. Alig látható zöld szín, így a halak nehezebben veszik észre. Kifejezetten a medertapogatáshoz tervezve. Ultra könnyű. Kismértékű nyúlás. Vékony és lágy a hosszú dobásokhoz. Magas csomózott szakítószilárdság. Dobóelőke használata ajánlott.

Zsinór Fox Horizon Buoyant:

Az új Horizon fonott zsinór félig lebegő tulajdonsága miatt ideális választás a nagy távolságra történő horgászatokra, amikor is a zsinór a víz alatti tereptárgyak fölött marad vagy növényzettel erősen benőtt vizeken is kiváló döntés az alkalmazása.

  • Rendkívül kopásálló, ami tökéletessé teszi az akadós hínaras vizekhez
  • Jó csomótűrő képesség
  • Rendkívül lágy, így simábban dobható
  • Vékony és lágy a hosszú dobásokhoz

Zsinór Fox Submerge Sinking Camo:

Süllyedő fonott horgászzsinór, mely a fonott camo színű előkezsinórok sikerének köszönhetően lett kifejlesztve. Hasonlóan, mint az előkezsinórok esetén, a gyártás folyamán több szín kombinációjával dolgoztak, ami a zsinór észrevétlenségét fokozza. A Submerge zsinór kis átmérőjű, lágy fonott zsinór, minek köszönhetően a távoli dobások specialistájává vált. Mindezek ellenére nagyon jó kopásállósággal rendelkezik.

Zsinór Fox Horizon Spod és Marker:

A Horizon Spod és Marker zsinór egy szuper vékony fülű és rendkívül kis átmérőjű zsinór a hatótávolság növelése érdekében.

  • Ultra alacsony átmérőjű
  • Szuper erős zsinór
  • Általános használatra, vagy konkrét spod és marker használatához
Mutass többet
Találatok száma: 12