9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

 Korda fluorocarbon zsinór

A modern pontyhorgászat világában igen kevés horgász akad, aki ne ismerné a Korda termékeit. A cég innovatív, egyedi kiegészítői remek minőséget képviselnek. Ennek köszönhetően világhírű céggé nőtte ki magát. A Korda célja nem más, mint a pontyhorgászat és azok kiegészítőinek tökéletesítése. Pontyhorgászaton belül is a komolyabb bojlis szerelékekre koncentrál. Termék palettája rendkívül sokszínű. A Korda termékek kínálatában számos zsinór szerepel. Legyen az monofil előkezsinór, vagy Korda fluorocarbon zsinór. Biztosan találsz számodra megfelelő típust a választékunkban.

Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluorocarbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle. Előnyt jelent, hiszen kevesebb gubanc produkálható a használatával. A fluorocarbon zsinór nyúlása sokkal alacsonyabb a nejlon zsinórokkal szemben. A legtöbb helyzetben alkalmas becsapni a halakat, ahol tiszta a víz színe. Eredményesen használható köves, kagylós közegben is. Magas kopásállósággal rendelkeznek a fluorocarbon zsinórok, ezért fárasztás közben előnyhöz vezet a használata. Süllyedő mivoltának hála sikeres használatot jelent a mélyebb bányatavakban is.
 
Korda IQ Soft 20LB Fluorocarbon Előkezsinór:
 
Az IQ Fluocarbon zsinór a fénytörő indexnek köszönhetően gyakorlatilag láthatatlan a vízben, az átlagos monofil zsinórokkal összehasonlítva pedig 4-szer gyorsabban süllyed. Ez a zsinór merevebb, mint más szokványos monofil zsinór és így feljavítja a Anti-ejeckt és az Anti-tangle tulajdonságokat. Alacsony nyúlása és hihetetlen kopásállósága miatt kiváló választás a legnehezebb körülmények között történő horgászatok során. Ideális különböző merev előkék elkészítéséhez, mint például a kombi előkék, vagy a chod szerelék, amelyeket a ponty egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tud kifújni.
 
További Korda termékek a linken.
Mutass többet
Találatok száma: 6