7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
1290Ft Ft1690
Gyártó
(6)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Spro fluorocarbon zsinór

A Spro a Gamakatsu csoport tagja, a világ egyik vezető horgászfelszereléssel foglalkozó vállalata. 1994-ben alapították, amikor a Gamakatsu úgy döntött, hogy az európai piacon is terjeszkedni kezd. Addig az időpontig Gamakatsu termékekhez (többnyire horgokhoz) Európában csak disztribútorokon keresztül lehetett hozzájutni. Mivel az európai piacot jelentősnek tűnt, Hollandiában létrejött egy saját disztribúciós központját, a Spro NV. A kommunikációs átfutási idő megrövidült, így Európa minden országában ismertté váltak. (Érdekesség, hogy Vianen városa nem véletlenül lett kiválasztva – itt keresztezi ugyanis egymást a két fő holland autópálya és mind az amszterdami repülőtér, mind pedig a rotterdami kikötő nagyon közel van.) 1997-ben megnyitotta kapuit az Egyesült Államokban, 1999-ben Németországban, 2010-ben pedig Csehországban. Így elmondható, hogy egy viszonylag kicsi cég mára világszintűvé vált. 

A Spro a Freestyle sorozattal a modern, szokatlan, városi körülmények között történő ragadozóhalas horgászatot célozta meg. Ehhez gyárt olyan felszerelést, amely minden elemében alkalmazkodik a módszerhez, itt ugyanis a legfontosabb a mobilitás, a siker érdekében ugyanis együtt kell mozogni a hallal. A Freestyle kínálatában 15m-es kiszerelésben érhető el a SPRO fluorocarbon előke zsinór. (Spro Freestyle Fluorocarbon). Ezen kívül két olyan előkötött fluorocarbon előkét kínál még számunkra, amik tökéletesen megfelelnek az említett kívánalmaknak. Először is a csomagolásuk rendkívül kis helyet foglal, így nem akadályoz bennünket. Tökéletesen elfér a táskánkban, az egyes darabok számozva vannak és a legmagasabb minőségű alkatrészekből rakták össze őket. Elérhető kapcsos (Spro Freestyle Fluorocarbon Előke+Snap) és dropshot (Spro Freestyle Dropshot Rig) változatban is. Mindkettő főleg süllő és sügér horgászatához javasolt, csomagonként 3 db előkét tartalmaznak. Minden változat szinte tökéletesen láthatatlan a víz alatt, megkönnyíti és elősegíti a gyors előkecserét és tökéletes választás a ragadozóhalak horgászatához, pergetéshez. A városi, ipari környezetben történő horgászat Magyarországon – adottságaiból kifolyólag még kiaknázatlan terület. Aki viszont közel lakik ilyen vízhez, annak bátran javasoljuk a halfogás ezen módját és ehhez a Spro Freestyle termékeket.

További SPRO termékekért kattints a linkre!

Mutass többet
Találatok száma: 6
Új

Spro Freestyle Fluorocarbon Zsinór 0,26mm 15m

Bruttó ár:
1 390,00 Ft / Tek
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!
Új

Spro Freestyle Fluorocarbon Zsinór 0,35mm 15m

Bruttó ár:
1 690,00 Ft / Tek
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!