9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Nevis fluorocarbon zsinór

A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Egy hazai dolog, ami az emberek tudatába már beleégette magát. Mára már vezető családdá nőtte ki magát. Mára a régi megbízhatatlansága szertehullott. Az egyik legmegbízhatóbb termékeket sorakoztatja fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Találhatunk ott a feederesek számára alkalmas botokat, orsókat és rengeteg aprócikket. Ezek között természetesen flourocarbont is.

Mi is az a fluorocarbon? Napjaink békés és rablóhalas horgászatának talán legnagyobb újítása a fluorocarbon anyagból készült zsinór. A vízben szinte láthatatlan, ezáltal a legrafináltabb pontyokat, vagy éppen süllőket is csapdába tudjuk csalni használatával. Letisztult vizeinkben különösen nagy hasznunkra lehet áttetszősége révén. Használjuk a főzsinór és a horog közötti szakaszon előkeként és a kapás nem maradhat el. Kiváló süllyedési tulajdonságának köszönhetően fenékre simuló bojlis előke is köthető belőle. Előnyt jelent, hiszen kevesebb gubanc produkálható a használatával. A fluorocarbon zsinór nyúlása sokkal alacsonyabb a nejlon zsinórokkal szemben. A legtöbb helyzetben alkalmas becsapni a halakat, ahol tiszta a víz színe. Eredményesen használható köves, kagylós közegben is. Magas kopásállósággal rendelkeznek a fluorocarbon zsinórok, ezért fárasztás közben előnyhöz vezet a használata. Süllyedő mivoltának hála sikeres használatot jelent a mélyebb bányatavakban is.

Nézzük is meg kicsit közelebbről néhábny Nevis fluorocarbon zsinórt:

Előkezsinór Nevis Fintech 25 m

100% fluorocarbon előkezsinór előkék készítésére. A fényt teljesen átengedi ezért a vízben láthatatlan. Lágyságának köszönhetően még a legfinomabb kapásidőszakban is eredményesen használható. Tiszta, hideg vízben szinte nélkülözhetetlen.

Előkezsinór Nevis Vision Fluoro-Carbon

Kivételes adottságokkal rendelkező előkék készítéséhez ajánlott zsinór, melyet a mai versenyhorgászat igényeihez terveztek. Szakítószilárdsága csomózott állapotban is magas. A gyártás során alkalmazott speciális technológiának köszönhetően a mechanikai hatásoknak kiválóan ellenáll.

Zsinór Nevis Fluorocarbon 150m

Tökéletesen észrevehetetlen a víz alatt a fluoro carbon zsinór. Elsősorban előkék készítésére használják. Extrém kemény nyúlása nagyon alacsony ennek eredményeképp kopásállósága is igen magas. Ellenáll a köves, akadós kagylós aljzatoknak. Tiszta, átlátszó vizekben főzsinórként is ajánlott használni. Szakítószilárdságának nagy részét csomózás után is megtartja.

Mutass többet
Találatok száma: 20