7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa nyeletőfékes orsó

Te is kedveled a nyeletőfékes orsókat? Nem hiába, hiszen igazán kényelmes velük a horgászat. Egy terhet levesz a válladról, nem kell annyira figyelni a kapásra. A nyeletőfékes orsókra nem fektetnek az orsógyártók akkora figyelmet, mint a gyorsfékes társaira. Nincs ezzel baj, hiszen a legtöbb horgász a gyorsféket részesíti előnyben a nyeletőfék helyett. A horgász társadalomban megtalálható az a réteg, aki nem hajlandó megválni a nyeletőfék adta kényelemről. Kedves olvasó, lehet Te is ehhez a csoporthoz tartozol.
A nyeletőfékkel egy probléma van, amit az orsó magában hordoz egész élete során. A plusz súly. Ez a plusz súly az orsóban rejlő mechanikában és a kapcsolóban rejlik. Baromi jó érzés a bothoz sétálni és a „füstölős kapás” közben átkattintani a fárasztási fékre a Daiwa orsókat. Nyújt valami magabiztos érzést. Érezd, ahogy működik benne a mechanika. A kapcsoló átváltja a tengelyt, és indulhat a küzdelem. Érdemes összehasonlítani más gyártók hasonló árkategóriájú orsóival, hogy miről beszélek. Van a kattanásban egy kellemes érzés, ami a Daiwa nyeletőfékes orsóit kiváló minőségűvé teszi. Kiváló kapcsolási érzetet kelt bennem…

Érdemes a Daiwa nyeletőfékes orsóinak kínálatát megnézni. Lefedi mindazon típusokat, ami a magyarországi horgászigényekhez szükséges. A legújabb típusú orsók a Daiwa nyeletőfékes orsói közül 2019-ben jelentek meg. Ez az orsócsalád a Daiwa Black Widow BR LT. Kompakt mérete miatt azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik feeder bottal horgásznak. A legkisebb 2500-as méretű verzió ideális picker bottal történő horgászathoz. Véleményem szerint úszós horgászathoz, nádi pontyozáshoz is kifejezetten jó döntés. A benne rejlő precíz nyeletőfékfékrendszer a hajtókar egynegyed fordulatával átvált az üzemi fékre. Ilyenkor indulhat a horogra akadt hal fárasztása. Minden Black Widow BR LT orsó dob peremének a kialakítása elősegíti a zsinór könnyű lefutását a dobról. Az orsók a Daiwa LT koncepción belül készültek, ami meglepően könnyű súlyt jelent maximális minőség mellett. Bizonyára ezek az orsók uralni fogják a kategóriájukat, hiszen 10-12 kilogramm fékerővel rendelkeznek kompakt méretük ellenére is. A Daiwa Castizm BR 25A hiánypótló termék a nyeletőfékes orsók között. Megtalálható benne az összes prémium termékre mutató tulajdonság. Az elnevezéséből fakadó 25A jelölés a 25 mm-es dobemelőrendszerre utal. Precíz zsinórképének köszönhetően elkerülhetőek a zsinórcsavarodásból keletkező problémák. A MagSealed techonlógiát alkalmazzák az orsóban. A mágnesolajzárást a Daiwa a NASA jóvoltából alkalmazza az orsóiban. Ennek a megoldásnak a segítségével teljesen víz és szennyeződésmentes marad az orsó belső szerkezete a mágnes olaj tengelynél történő alkalmazásával. Bírja a kemény igénybevételt szinte minden terepen. A nyeletőfékes orsók zászlóshajója a Daiwa Infinity X 5500-as modell. Ezt az orsót az örökkévalóságnak tervezték. Olyan tartós mint a nyomorúság. Ha egy autós példát kellene felhoznom rá, akkor a Mercedes Benz G osztállyal tudnám párhuzamba vonni. Hosszú évek óta forgalomban van változtatások nélkül. Minőségi orsóházzal rendelkezik, amiben mérnöki pontossággal dolgoznak a fogaskerekek. Vannak a forgalomban olcsóbbak, precízebben futó, szebb zsinórképet alkotó orsók nem tagadom. Azonban a Daiwa Infinity X nyeletőfékes orsója túléli mindegyiket. Ezt a terméket hosszú távra tervezték. Azoknak a bojlis horgászoknak ajánljuk, akik minőségi termékeket szeretnének használni hosszú távon. 

A Daiwa nyeletőfékes orsókat széleskörben megtalálod a Halcatraz Horgászcentrum online webáruházának kínálatában. Valós raktárkészletről, maximum 2 munkanapon belül kézhez kapod a megrendelt horgászfelszerelést. További Daiwa termékekért kattints a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 0

Nincs találat.