9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
33489Ft Ft166491
Csapágyszám
(3)
(7)
(4)
(5)
(1)
(2)
(5)
(1)
Gyártó
(28)
Méret
(2)
(2)
(3)
(13)
(1)
(1)
Pótdobok száma
(3)
Raktáron
(6)
(22)
Súly
130 225
Áttétel
(3)
(3)
(2)
(1)
(7)
(5)
(1)
(3)
(2)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Shimano multiplikátor orsók

Hazánkban még annyira nem hódított teret a multiplikátoros orsók használata, mint a skandináv országokban. Egy teljesen különböző technikai kivitele van, mint a sima orsóké. Nagyon sokan félnek ennek az orsóknak a használataitól. A multi orsók vitathatatlan előnyeként könyvelhetjük el azt is, hogy sajátos szerkezeti felépítésük és működésük folytán, nem csavarják a zsinórt. Ezáltal nem csökkentik jelentősen annak teherbírását és megnövelik élettartamát. Ha az ember megtanulja az orsó használatát, nagyon kényelmesen tud horgászni vele, mivel a kioldást a botot tartó kéz hüvelykujjával végzi, ezért nem kell a másik kézzel az orsó körül matatni.

Online horgászboltunkban a belépő szintű orsó a Shimano Caenan 101. Fejlesztés szempontjából a mérnökök 2 fontos tulajdonságot tartottak szem előtt. Ez a két szempont a tartósság és a teljesítmény volt. Ami a meglepő, hogy az eredményben nem csak ezt láthatjuk. A szemnek is tetszetős, elegáns dobó multiplikátoros orsót. És ami a legfontosabb, az a rendkívül alacsony ár. 6+1 csapággyal látták el és az áttétele 6,5:1.
Következő lépcső a Shimano SLX 151 multiplikátoros orsó. Az új Shimano SLX a korábban Caenan néven futott orsó továbbfejlesztett változata. Kifejezetten kezdő horgászoknak ajánljuk, akik még csak ismerkednek a multizás világával. Három különböző sebességgel kapható kínálatunkban. Az XG verzió még egy kicsit hosszabb fogantyúval is rendelkezik, ami még nagyobb forgásteljesítményt biztosít a horgászok számára.
A Shimano Grappler BB 201HG multiplikátor orsó. A Grappler BB hosszú, 51 mm-es dupla fogantyúval rendelkezik, melyen EVA markolat található, így garantáltan csúszásmentes. CI4+ szerkezet, azaz ultrakönnyű, de erős, vízálló fékrendszer, mind sósvízi mind édesvízi horgászathoz alkalmas, CI4+ konstrukció, mely könnyebbé teszi az orsónkat, de sokkal erősebb szerkezetet kapunk, mint a hagyományos orsóknál. A Shimano tengerentúli gyára által készített kiváló minőségű termék.
Személyes kedvencem a Shimano Curado 71IHG. Az új SVS Infinity fékrendszer gondoskodik a tökéletes fékről, amely a Shimano legújbb innovációja. Az orsó egész teste alumíniumból készült, amely lecsökkenti a súlyát, mégis strapabíróvá teszi. Kiváló ár-érték arányú multiplikátoros orsó a Shimanotól. 7,2:1 az áttétele. 5+1 csapágy gondoskodik a tökéletes futásról. Csúcsminőségű funkciókkal ellátott, mint például a Hagane test, és az X-Ship.
Következő család 3 orsót sorakoztat fel, amelyek csak áttételben különböznek. A Shimano SLX DC 151 6,3:1, a Shimano SLX DC 151HG 7,2:1 míg a Shimano SLX DC 151XG 8,2:1 az áttétele. Digital Control féktechnikájuk, egy micro computer-meghajtású vezérlőrendszer, amely a fordulatszámot másodpercenként 1000-szer ellenőrzi. Melynek lényege, hogy automatikusan fékezi a dobot mellyel jelentősen lecsökken a gubancolódás veszélye. A dob gördülésével kapja az energiát és másfajta energiaforrásra nincs szüksége. Használat során 4 fajta beállítás közül lehet választani. Az egészen könnyű csaliktól kezdve a nehezebb csalik dobásához is kitűnő választás. A múltban csak néhány csúcskategóriás multi orsó volt felszerelve DC technológiával, és most az SLX modellnek köszönhetően jelentősen megfizethetőbb.
Áttételben különböző orsók : a Shimano Curado DC151 6,2:1, a Shimano Curado HG DC151 7,4:1 és a Shimano Curado XG DC151 8,5:1. A Shimano Curado multiplikátor orsó a valaha készített legkezesebb orsó. A Shimanotól megszokott megbízhatóság mellett lehengerlő a designja. 
Következő lépés a Shimano Chronarch MGL 151. CI4+ házat kapott, amit a magnumlite dob még könnyebbé tett így tökéletes párost alkot szinte bármilyen horgásszal. Az orsó teste semmiféle fémet nem tartalmaz így lényegesen megnövelték az élettartamát, hiszen a rozsdásodás teljes mértékben ki van zárva. A magnumlite dob megmunkálásának köszönhetően a dob kisebb súlyú lett, így dobáskor a dob indulási nyomatéka csökkent, tehát hosszabb dobásokat érhetünk el vele. A pontosan megmunkált fogaskerekek sima és egyenletes futást biztosítanak. A sima futásban a rozsdamentes acél 8+1 Shimano golyós csapágy is segít.
Következik a Shimano Aldebaran MGL amely 6,5:1 és 7,4:1 áttétellel van jelen web shopunkban. Őrületesen könnyű, kifejezetten modern multi orsó. A súlya mindössze 135 gramm, tökéletesen illeszkedik minden revolveres horgászbothoz. Az Aldebarannak új MGL dobja van, ami még könnyebb az előző változathoz képest. Ez nagyon alacsony indítási tehetetlenséget eredményez, ami lehetővé teszi, hogy még könnyebb csalikat is eljuttassunk megfelelő távolságra. Nálunk a Shimano multiplikátor orsók zászlós hajója a Shimano Metanium DC 101HG. 9+ 1 csúcsminőségű csapágy jellemzi és rendkívül lenyűgöző technológia. X-Ship hajtás, HaganeBody, MicroModule, S3D speciális dob is található az orsóban. A legnagyobb előnye ennek az orsónak a fékrendszerében van. A fékezés a digitális I-DC5 rendszerrel történik. Ez egy jól használható baitcasting orsó, amellyel képesek leszünk 5 grammtól 80 grammig, bármilyen csalit eldobni. Tökéletes a fekete sügér pergetéséhez, a csuka horgászatához és süllőzéshez egyaránt.

Nézze meg az összes Shimano terméket egy helyen, csak kattintson a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 28