590,00 Ft felett Stég Product termékhez fűzőtű jár!
Még 590,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Daiwa elsőfékes orsók

Az elsőfékes orsók a kezdetektől jelen vannak a horgászatban. A legrégebbi és egyben legbeváltabb orsófajta jelenleg. A Daiwa a kezdetektől gyártja a piacra a jobbnál jobb orsókat. Orsói egytől-egyig mind megbízható és rendkívüli futással rendelkezőek. 

Webshopunk a belépő szintű orsója a Daiwa Laguna E elsőfékes orsó. Daiwa cég folyamatos fejlesztésének köszönhetően megújult a katalógusban nem szereplő, egyedi, Daiwa Laguna orsócsalád. Az orsó hajtókarját is újratervezték. A sima futásáról 5 golyóscsapágy gondoskodik. Sikerét megfizethető árának, és kimagasló minőségének köszönheti. Ez a 2017-es változat egy teljesen új fehér színű házat kapott, valamint a drágább orsóknál található Infinite visszaforgás gátló rendszert is beépítették.
Következő lépcső az újszériás család a Daiwa Crossfire LT orsó. Az LT koncepciónak köszönhetően azonos dobméretekhez kisebb orsóház méretek társulnak - ezzel jelentősen csökken az orsók összsúlya, garantált a tartósan fáradtságmentes horgászat. A Tough Digigear hajtómű sima futás mellett elképesztő vonóerőt produkál, aminek köszönhetően az egyik legbeváltabb széria lett.
A régi Ninját váltja a Daiwa Ninja LT széria. Az új, integrált ATD fékrendszer a Ninja LT orsókban a komolyan megnövelt fékerő mellett (12kg-ig) haladéktalanul adja a zsinórt a beállított fékerőnek megfelelően, nagy indulási ellenállás nélkül. Az LT koncepció integrálása során a DAIWA mérnökeinek sikerült az orsók súlyát jelentősen csökkenteni. A 2500-as méretnél 30g súlycsökkentést értek el.
Egyik személyes kedvencem a Daiwa Legalis LT orsó széria. Az orsók megfelelnek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, futásuk tökéletes és ár-érték arány tekintetében is kitűnőek. Az orsóházak méretének csökkentésével, valamint az új DS5 karbon kompozit alapanyag felhasználásával a DAIWA az orsók súlyát.
A sorban a következő a Daiwa Prorex X LT széria. Az új Tough Digigear hajtással igencsak megnőtt a hajtás élettartama és erőátviteli képessége is. Ideális nagyobb távra gumihalazni például. A hosszan tartó sima futás garantált. A fél sekély dobok felhasználásának köszönhetően a Prorex X LT sorozat különösen alkalmas vékony fonott zsinóros használatra. 
Néhány pergető orsó után itt egy igazi pontyos orsó a Daiwa Black Widow 5500LDA. A különleges gyártási folyamatnak és anyagválasztásnak köszönhetően a DAIWA egy kiváló ár-teljesítmény arányú orsót dob piacra, melynek vonóereje magas és jól állja az igénybevételt is.Modelltől függően a zsinórkapacitás 530 méter 0,35mm-es monofil zsinórig terjedhet.
Az igazi angolos modell sem maradhat ki a repertoárból a Daiwa Legalis Match Feeder 3012 és 4012A. Fontos megemlíteni még az orsó fékjét is. A rendkívül strapabíró, portól védett első fék akár 6 kg-os terhelésnek is ellenáll, és pontosan beállítható a zsinór erejéhez. Ezen az orsón is a már jól bevált rugós, kör alakú klipsz található. A DAIWA angol programjának egyik legkedveltebb tagja. Lágy, harmonikus futása és hatalmas modellválasztéka a match és feeder horgászat szinte minden típusához kínál egy megfelelő modell. Ismét egy pergető orsó a porondon a Daiwa Exceler LT. Az Exceler LT sorozat tagjait nyugodt, sima futás és csekély tömeg jellemzi. Az ATD fék késlekedés nélkül működésbe lép és optimális fékerőt nyújt minden szituációban.
A másik kedvencem a Daiwa Fuego LT széria. A Fuego LT sorozatot az új LT koncepció mentén fejlesztették, a sikeres DAIWA technológiát ágyazták be a Light & Tough koncepcióba. A Fuego sorozat tagjainak igen csekély a súlya, miközben az elérhető maximális erőhatásra képesek. A MagSealed megoldás tökéletes védelmet nyújt a víz és szennyező részecskék orsóházba jutása ellen. Nagytesója a Fuegonak a Daiwa Freams LT. A MagSealed megoldás megakadályozza, hogy víz vagy szennyező részecskék jussanak az orsóba a tengely mentén, így biztosítja a hajtómű hosszú élettartamát és modern, egyenletes, sima futását. A Freams LT egyesíti magában a DAIWA korábbi és exkluzív japán orsógyártási technológiai vívmányait az LT koncepció súlycsökkentésével és finomhangolásával. A Freams LT orsók ideálisak édesvízi horgászathoz, tengeri pisztrángpergetéshez, könnyű pilkeres tőkehal és fekete tőkehal horgászathoz egyaránt.
A Daiwa Lexa W orsó család áll legközelebb kis hazánkhoz. Ez a vadonatúj Daiwa orsó nem más, mint 2018 legnagyobb dobása a Serie Walter fejlesztések körében. Világ- és Európa bajnok versenyhorgászunk saját képére formálta a japán orsó nagyhatalom egyik felső kategóriás modelljét ez által ideális match- illetve feeder orsó született belőle. Match és feeder botos technika alkalmazására több felsőkategóriás elsőfékes orsó is alkalmas a Daiwa palettájáról.
A Daiwa TDM széria néhány lényeges pontját tekintve továbbfejlődött az elődmodellhez képest, minőségi és funkcionális szempontból a legmagasabb minőséget nyújtja. A Daiwa N'ZON Plus LT széria a Daiwa új, finomszerelékes világának első orsója, amivel igen magasra tette a lécet már most.
A Daiwa TDR széria olyan finom technikai részletek tárházát vonultatja fel, ami minden match horgászt fellelkesít. A távdobó ABS alumínium távdobó dob nagy dobástávokat tesz lehetővé. Igazi harcsapergető orsóként van számon tartva a Daiwa BG Magsealed. Magas áttétele miatt tökéletes csuka, harcsa pergetésére. A Mag Sealed megoldás gondoskodik a hajtómű tartósan nyugodt és sima futásáról - a tengervíz vagy édesvíz orsóházba jutása a tengely mentén teljesen kizárt.
Egy zseniális széria a következő a Daiwa Certate-G LT. A fém monokróm test, amelyet először a 2016-os Certate HD modelleknél alkalmaztak, stabilan tartja a mechanikát, miközben nagy belső teret kínál a túlméretezett fogaskerekek számára, így hatékonyabbá teszi az orsó működését. Három ponton zárt mágnes zárás gátolja meg a szennyeződés orsóba kerülését. Ezekkel a csúcsminőségű szolgáltatásokkal a Daiwa Certate komoly orsót kínál.
És végül de nem utolsó sorban a zászlóshajó nem más mint a Daiwa Exist G LT orsó. Minden új Daiwa Exist a Light and Tough jegyében készült el. Az új könnyített orsóháznak köszönhetően, az elődökhöz képest jóval könnyebbé vált. Az Exist név mára egybeforrt a csúcsminőség fogalmával.

Ha kíváncsi a Daiwa többi termékére, kattintson a linkre.

Mutass többet
Találatok száma: 0

Nincs találat.