Szűrők
Bruttó ár
7989Ft Ft8991
Csapágyszám
(4)
Fékrendszer, Típus
(4)
Gyártó
(4)
Méret
(1)
(1)
(1)
(1)
Pótdob anyaga
(4)
Pótdobok száma
(4)
Súly
270 390
Áttétel
(4)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Cormoran elsőfékes orsók

A Cormoran céget 1973-ban alapították Németországban. Stratégiájuk a kezdetektől fogva az volt, hogy a nagy tételben történő eladásokra alapuló horgászpiacon is egyedi és saját fejlesztésű termékeket kínáljanak. Kevesen tudják például, hogy a botokon mára teljesen megszokott dolognak számító Fuji-gyűrűsort is ők fejlesztették ki. Ezzel felváltották az Európában akkoriban jellemző drót és egyéb fém gyűrűket. De hozzájuk köthető az első teleszkópos horgászbot vagy a különböző karbonötvözetekkel történő kísérletezés a botgyártásban.

A Cormoran házon belüli kutatási és fejlesztési osztálya szorosan együttműködik azokkal a szakemberekkel, akik minden újdonságot alaposan megvizsgálnak és gyakorlati teszteknek is alávetnek. Elmondható, hogy a Cormoran a horgászfelszerelések egyik legfontosabb fejlesztője és gyártója Európában.

A Cormoran orsókat főként azoknak ajánljuk, akik kedvelik a klasszikus, letisztult, old-school jellegű termékeket. A Cormoran orsók mindegyike elsődlegesen német piacra szánt eszköz. Ebből következik, hogy egyszerű, de precíz kialakítással rendelkeznek. Az alkatrészeket és anyagokat minden esetben igyekeznek úgy összeválogatni a mérnökök, hogy a kedvező ár megtartása mellett magas minőséget képviseljenek. Talán már sokan tudják, hogy néhány évvel ezelőtt a Cormoran egyesült a világszinten is jó nevűnek számító Daiwa céggel. Ezzel a vásárlók azon rétegét is sikerült nekik megcélozni, akik nem tudnak, esetleg nem akarnak drágán felszerelést vásárolni. Elérhetővé tették a magas minőséget mindenki számára, így bárki megtapasztalhatja, mire képes egy olyan termék, amit a német és a japán - a világ talán két legprecízebb szemlélete keltett életre.

A Cormoran Black Bull 6PiF pergető orsó bármely méretváltozata tökéletes példa erre. Ideális választás, ha megbízható és kedvező árú elsőfékes orsót keres, ugyanis a Black Bull 6PiF ár- teljesítmény arány tekintetében kiváló. Úgy tervezték, hogy akár éveken át megbízhatóan szolgálja a tulajdonosát. Alapvetően édesvízi horgászatra, csuka, süllő vagy pisztráng horgászatához javasoljuk. Gépi megmunkálású hajtóművének és precíz dobemelő rendszerének köszönhetően a Black Bull 6PiF Cormoran elsőfékes orsó tökéletesen alkalmas vékony fonott zsinóros használatra is. Optimálisan rakja a zsinórt, sima futása gondoskodik a horgászat zavartalan élvezetéről. A precíz és erős soklamellás elsőfékes rendszer széles állítási lehetőséget kínál a horgász számára. Érdemes megjegyezni, hogy az elsőfékes rendszer az egyik legkönnyebben tanulható és emellett a legmegbízhatóbb megoldás, így a kezdők mindenképpen ilyen típussal próbálkozzanak.

A Cormoran orsók ár-teljesítmény arány tekintetében kiválóak. Hosszú időn át megbízhatóan teljesítő eszközök, gyakorlatilag bármilyen módszerhez és halfajhoz. Gépi megmunkálású hajtómű és precíz dobemelő rendszer jellemzi őket, így tökéletesen alkalmasak vékony fonott zsinóros használatra is.

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése