Energofish lékhorgászbot


Az Energefish palettája igen széles, szinte minden fajta termék megtalálható rajta. Sok gyártó közül mégis kiemelkedik egy nem mindennapi horgászbotjával. A lékhorgászbotok kevés gyártó palettáján találhatóak meg. Ha mégis megtalálhatóak, akkor sem aratnak akkor sikert, mint ezek a lékhorgász botok. Igen hatalmas piaci résnek látták és meg is ragadták a lehetőséget. De a sikert mégis ki kellet érdemelni, amit meg is kaptak.
Online horgászboltunkban is hatalmas népszerűség övezte. Pillanatok alatt adtunk el hatalmas mennyiséget.
Az egyik bot a kettő közül, amelyet megtaláltok webshopunkban az Energoteam Kamasaki Tele Lékhorgász Bot. Lékhorgászathoz használható 60 cm hosszú horgászbot, amellyel könnyedén irányíthatjuk a lékből fogott halakat. Élénksárga spiccel van ellátva, hogy könnyedén feltűnjön számunkra a legapróbb kapás is. Teleszkópos kivitelben található meg és egyetlen egy részes az egész horgászbot. Könnyedén magunkkal vihetjük szinte bárhová. Némi túlzással kijelenthető, hogy akár még zsebben is elfér. Külföldi utakra is kényelmesen magunk vihetjük a bőröndünkben. Szállítási mérete mindössze 33 cm. Az egyik legjobb ár-érték aránnyal rendelkező lékhorgász bot, ami a piacon van.
Következő lépés, amelyet szinte minden valamire való téli lékhorgász ismer az Energoteam Wizzard Ice Pike Lékhorgász Bot. Lékhorgászathoz használható 75 cm hosszú horgászbot, amellyel könnyedén irányíthatjuk a lékből fogott halakat. Zseniális szinte teljes mértékben törhetetlen lékhorgász bot. Sárga színű jelölést kapott a spicc. Ennek köszönhetően a hófehér táj nem okoz gondot a kapás észlelésében. Egyetlen egy tagból áll és a 75 cm a szállítási hossza. A méretéből adódva a legalkalmasabb a lékhorgászatra. Sok éves tapasztalatnak köszönhetően alakult ki ez a méltán híres és előnyös méret. Orsótartója tökéletesen tartja a legkisebb orsókat is és nagyobb orsókkal is könnyedén megbirkózik. Anyagának köszönhetően nem ismer ellenfelet és könnyedén tudják használni a kezdő lékhorgászok is. Minden valamire való lékhorgász táskájában legalább 1 megtalálható. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően szinte egy teljesen tökéletes bot jött létre és megéri a bizalmat.

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése