Prologic Spod bot

Biztosan minden hazai pontyhorgász ismeri a Prologic márkát. Mint oly sok egyéb horgászmárka, a Prologic is Angliából indult el hódító útjára és vált igazán elismert gyártóvá a piacon. Mára már termékeiket nagy megelégedéssel használják Európa-szerte a horgászok. A rendkívül telített piacon előkelő helyet vívott ki magának és ez a horgászoknak köszönhetően. A Halcatraz horgász webshop és horgászbolt kínálatában szinte a teljes termékpaletta megtalálható.

Ha például egy nagy igénybevételre szánt, igazán strapabíró, rakétázó botot keresünk, megemlíthetjük A Prologic kínálatában a Spod Rod botot. 5,5 librás terhelhetősége a nagy méretű spomb használatát is megengedi. Hihetetlen távolságok elérésére alkalmas, amelyhez az 50 mm átmérőjű keverőgyűrű is segít. A kényelemről az új nyélkiképzés gondoskodik, így nem fárasztó a rakétázás. A Fuji SIC deep press gyűrűsor garantálja a sima zsinórkifutást.

Megérkezett a Prologic Custom Black botcsaládja, amely széles méretválasztékban elérhető. Nagy sűrűségű 24 tonnás karbon kompozit bottest jellemzi. Parabolikus akciónak köszönhetően élvezet vele a fárasztás. Az 50 mm-es keverőgyűrűk a 3.00 lb-es modellektől és a felett elérhetőek, így nagy távolságra dobhatunk vele. Természetesen spod bot is megtalálható a botcsaládban. 3,6 méteres hosszban található meg ez a típus. 5 lb-rás és két részes a bot. Nagyobb távolságok elérésére is tökéletes választás lehet.

A Prologic C1a botcsalád sok sikeres év után végül a C1 botcsalád fontos fejlesztési folyamaton ment keresztül. Egy még erősebb és megbízhatóbb blankot kapott, remek fél parabolikus akcióval és minőségi alkotóelemekkel, mint pl. az új gubancolódás gátló kivitelű spiccgyűrű és mindegyik gyűrű ultra könnyű kerete. a 3,25 és 3,5 librás modellek mind 50 mm-es keverőgyűrűvel vannak ellátva, hogy minden szituációban javítsa a dobási teljesítményt! Természetesen a Spod kivitel sem maradhatott ki a botcsaládból. 3,6 méteres hosszban, 4,5 lb-rás terhelhetőséggel és két részes kivitelben találhatjuk meg. Mindezeket ráadásul a még jobb minőség érdekében 2020-tól az eddigieknél is precízebb gyárakból kaphatjuk meg.

Az összes Prologic termék megtalálható a linkre kattintva.

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 6
Lista szűrése