9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Nevis Spod bot

A parttól távoli horgászatok egyik legfontosabb megoldandó kérdése volt az etetés, mert egyre több vízen nem volt lehetőség csónakkal a vízre menni, és úgy egy etetést létrehozni. Tehát, egy olyan parti etető módszert kellett kitalálni, ahol magvakat, pelleteket, bojlikat, azaz szemes anyagot tudunk bejuttatni, a parttól akár 150 méter távolságra is. Az etetőrakéta lett a szállító eszköz. Egy botot, azaz bottípust kellett hozzá tervezni, ami akár 300 grammos töltetet is képes az előbb említett távolságra reptetni. Ezek lettek a spod botok, melyek kezdetben csak 3,6 méteres hosszban készültek, de később már 3,90 méteres hosszban is elkészítették.

A Nevis Spod botjai tervezésénél, a megbízhatóság volt a legfontosabb szempont. Természetesen nem kell mondanom, hogy a legjobb ár-érték arányban vannak a hazai piacon. A Nevis Motive Carp Spod botjai a megbízhatóság és az erő mintaképeivé váltak. Egy tökéletesen felépített programról van szó. Minden igényt kielégítő méretsora van a spod bot programnak is. A botok 3,60 méteres és 3,90 méteres hosszban is megvásárolhatóak. A fejlesztők gondoltak a 3 részes botok kedvelőire is, így komoly fejlesztések után elkészült a 3,90 méteres bot 3 részes verziója is. A két részes változatok 5 librás míg a három részes verzió 4,5 librás változatban került a piacra. A Nevis Motive Carp Spod botok bármely változata garantáltan hosszú évekig segítségetekre lesz az etetések létrehozásában.

A Nevis Legacy Spod botja egy igazi nagyágyú. A tervezésnél a hatalmas távolságok elérése volt a cél. A 4,5-5 librás bot gyűrűzete kifejezetten nagy, így is növelve a dobás távolságát. Nem lehetett kérdés, hogy a Nevis Legacy Spod botja 3,90 méteres hosszban kerül be a horgászboltunk kínálatába. Az etetés az egyik legfontosabb része a horgászatunknak. A megfelelő helyen és mennyiségben létrehozott etetés garantálja a sikeres horgászatunkat. Ezért fontos, hogy ne terheljük hagyományos botjainkat az etetőrakéta dobására, erre fejlesztett, speciálisan erre gyártott spod bottal végezzük az etetést. Ezért ajánljuk nektek a megfizethető árú, de kiváló minőségű Nevis spod botjait.

Mutass többet
Találatok száma: 5

Nevis Motive Carp Spod 3.60m 5,0lb Spod...

Bruttó ár:
16 990,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!

Nevis Motive Carp Spod 3.90m 5,0lb Spod...

Bruttó ár:
18 490,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!