9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Energo spiccbotok

A Kamasaki Junior Pole horgászbotokat kifejezetten a gyermekhorgászok számára dobta piacra az Energofish. Olyan eszközök ezek, melyek minden tulajdonságában a kezdő horgászok igényeit igyekeznek kielégíteni. Egy gyermek, vagy fiatal kezdő esetében még egyáltalán nem biztos, hogy a későbbiekben is az általa kiválasztott hobbi lesz a nagy szerelem. Ezért nem mindegy, hogy mennyi pénzt szánunk a horgászeszközök beszerzésére. Éppen ezért ezek a spiccbotok nem drágák. Ha a gyermekünk úgy dönt, hogy megmarad ennél a szép hobbinál, akkor neki is végig kell járnia a lépcsőfokokat, akárcsak bármely más sport esetében.

Az első lépcsőfok a horgászatban a spiccbotos technika. Az alapismereteket itt lehet legkönnyebben elsajátítani, mint pl. a csomókötés, csalizás, botkezelés. Ezek az ismeretek a későbbiekben alapvetőek lesznek. Ha a fiatal horgász már megtanulta az alapokat, egyre bátrabban fogja használni a felszerelését. Rutint viszont nem lehet rövid idő alatt szerezni, és a tapasztalatlanság néha bajt okozhat. A Kamasaki Junior Pole botoknál erre is gondoltak az alkotók. A különböző hosszúságú botokat különböző, rendkívül élénk színekkel jelölték. Ezzel nagyban elősegítették, hogy a fűbe fektetett botokra véletlenül se lépjen rá senki, hiszen az a bot halálát jeleni. Ezek a színek még félhomályban vagy éjszaka is tökéletesen láthatóak. Anyagösszetételükre jellemző a magas üvegszáltartalom, így használat közben rendkívül nehéz őket, a gondatlan kezelésből adódó sérülések veszélye pedig minimális. A Kamasaki Junior Pole botok négy hosszban kaphatóak. 3,00 m-től egészen 6,00 m-ig választhatunk közülük, így a legkisebb horgászoktól az idősebb gyermekeken át a fiatal felnőttekig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. A súlyuk elenyésző, így a kis pecások nem fáradnak el a használatuk során. 

A Halcatraz horgászbolt és horgász webáruház kínálatából megvásárolható Energofish terméket a linkre kattintva találja. Az Energofish spicc botokat bátran ajánljuk minden kezdő, horgászattal ismerkedő gyerek vagy fiatal számára.

Mutass többet
Találatok száma: 4

Kamasaki Junior Spicc Bot Pole 6,00m

Bruttó ár:
4 290,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!