Szűrők
Bruttó ár
1249Ft Ft63991
Akciós / Új
(1)
(8)
Gyártó
(33)
Hossz (m)
(3)
(4)
(12)
(8)
(1)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(15)
(18)
Tagok száma
3 7
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis Spicc bot

A spiccbotok a legismertebb, legegyszerűbb hogász botok. Maga a bot rendkívül egyszerű, általában teleszkópos rendszerű, de a horgászat vele, kifejezetten technikás. Legalább is mesteri szintre is lehet fejleszteni. Az, hogy a horgásziskola is ezzel a módszerrel kezdődik, és a gyermekhorgászoknak is ezt a botot ajánljuk, az sem véletlen. Az olcsóbb változata a spiccbotoknak, üvegszálból készülnek, kevésbé érzékenyek a sérülésekre, hibákra. Az ifjonc mozdulatai hamarosan letisztulnak, és már nagyobb biztonsággal léphet a következő szintre. Természetesen nem csak tanuló horgászbotként számíthatunk a spiccbotokra, gyakran a horgászversenyek főszereplői is. Semmiképpen sem kell lenézni ezeket a botokat, bár sajnálatomra, a horgásztársadalom nagy része nem tudja megfelelően kezelni és használni ezeket a botokat. A hazánkban fellelhető gyártók közül a legjobb minőségű, sőt ár-érték arányú botokat a Nevis kínálja. Így van ez a spiccbotok piacán is.

A belépő botja a Nevis Compact Pole, mely 3, 4 és 5 méteres változatban kapható. A bot természetesen üvegszálas és ép ezért szinte elpusztíthatatlan.

A Nevis Nouvo Tele spiccbot a legnagyobb darabszámban értékesített spiccbotunk. Üvegszálas nyéltaggal és karbon bottesttel látták el. Rugalmassága közepes, tarthatósága nagyszerű, így akár egész napos horgászatokra is ajánljuk. 

Nevis Force Pole egy modolus karbon bot, mely kifejezetten nagyhalas horgászatra készült. 5 és 6 méteres változatban érhető el készletünkről.

A Nevis Patriot spiccbot az első spiccbot, ami már tiszta karbon bot. Feszessége és gyorsasága keszegezésre is alkalmas, de természetesen a pontyokat sem fogja elengedni. A tiszta karbon bot kialakítás garancia arra, hogy a botot egész nap kézben tartva sem fáradunk el. Azoknak ajánlunk, akik megfizethető karbon botot keresnek. Természetesen, ez a bot már nem csak 5 és 6 méteres hosszban készül, már a 7 méteres változat is megvásárolható.

Nevis Powercore Tele botja már egy másik dimenzió. A legjobb spiccbotunk, nekem és Lóci fiamnak is a személyes kedvencünk. Bár első ránézésre drágának tűni a bot ára, de higgyétek el, ez nem így van. Olyan magasan előzi meg versenytársait az árkategóriájában, mint a Land Cruiser az európai gyártók hobbyterepjáróit a sivatagban. Ez a hihetetlen könnyű, de mégis nagyon erős spiccbot alkalmas keszegezésre, de a legnagyobb testű pontyok kifogására is. Ha megteheted, hogy ennyit szánj egy spiccbotra, en válsz mást, mint a Nevis Powercore Tele botját.

A spiccbotos horgászat sokszor háttérbe szorul, a most divatos módszerek mellett. Sajnos. Rajtunk, horgászokon múlik, hogy azért ne vesszen el teljesen. Ha gyermekünkkel horgászunk, tanítgatjuk, vegyünk mi is kezünkbe spiccbotot, ezzel is segítve a módszer újbóli elterjedését.

Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 33
Lista szűrése