Szűrők
Bruttó ár
5689Ft Ft83191
Gyártó
(22)
(1)
Hossz (m)
(1)
(1)
(2)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(1)
(4)
(1)
(4)
(1)
Raktáron
(1)
(22)
Tagok száma
3 18
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa spiccbotok

A horgászaton belül jól csengő Daiwa név garancia a minőségre. Orsóival, pontyozó botjaival, feeder botjaival egyre nagyobb részt követel magának a horgászpiacon belül, ami nem csoda, hiszen világszintű márkáról van szó. Élen jár a fejlesztésben, folyamatos újításokkal utasítja maga mögé a versenytársakat. Verhetetlen ár-érték arányú termékeket vonultat föl a kínálatában, hatalmas tapasztalattal a háta mögött. De a Daiwa nem csak a haladó, versenyszintű horgászokra gondolt, hanem a kezdőkre, gyerekekre, utazókra, csalihalra horgászókra is.

A Daiwa Sweepfire spiccbotot a kedvező ára és magas üvegszáltartalma miatt elsősorba a kezdő horgászok számára ajánljuk. További előnye még ennek a típusnak, hogy horgászatra kész módon, zsinórral, úszóval, horoggal, ólmozással kerül forgalomba. 3,00, 4,00 és 5,00 m-es hosszban kapható.

A következő szint a Daiwa Ninja Tele Pole, ami a spiccbotos technikát már ismerő felhasználóknak ajánlott. 3,00 m-től 6,00m-es hosszúságig elérhető, súlya minimális, így a hosszú pecák során sem fárasztó a használatuk. Itt már magasabb a karbonarány, ezek már komoly botok de még mindig megfizethető áron.

Ezt követi a Daiwa Connoisseur Speed Whip botcsalád, amely kifejezetten sneci fogására lett tervezve. Dizájnos, kényelmes, karcsú, ultrakönnyű, versenyszintű spiccbotok, összesen hat elérhető hosszúságban. (2,00, 2,50, 3,00, 3,50, 4,00, 4,50 m) 

Végezetül itt a Daiwa Compass Mobile Tele Pole négy méretben. Nincs az az utazótáska, amelybe ne férne bele. Szállítási hossza mérettől függetlenül 42 cm. Ideális tehát utazóknak, gyerekeknek, túlélő felszerelésbe, spontán horgászatokhoz, csalihalfogáshoz. 3,00 m-től 6,00 m-ig elérhető a Halcatraz horgászcentrum és horgász webáruház kínálatában.

A Daiwa teljes kínálatát a linkre kattintva érheti el.

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 23
Lista szűrése