Serie Walter Rakós bot

A Serie Walter rakós botok széles választékban szerepelnek a Halcatraz online horgászbolt kínálatában. Minden típus elérhető az online webshopban és a horgászboltban, amit jelenleg kapni lehet. Nagyon fontos leszögezni, hogy a Serie Walter rakós botok minden horgász számára elérhetők. Lehetővé teszi a kezdő horgászoktól kezdve a haladó horgászokon át egészen a verseny szintű finomszerelékes horgászokig a felhasználását.

Igen, mi is tudjuk, hogy nem olcsó egy rakós bot szett összeállítása. De a Serie Walter 8 méteres Power Carp bottal lehetőség nyílik alacsonyan tartani a költségeket. 2017-es megjelenése óta töretlen a sikere. Nagyon sok finomszerelékes horgász köszönheti neki az első rakósbottal fogott pontyát. Egy igazi igásló a maga kategóriájában. Ez a 8 méteres rakós bot a magyar piacra lett kitalálva. Megfelelően használható az intenzíven telepített sport tavakon, ahol szinte a lábunk előtt vannak a halak. A gyári csomag tartalmaz egy plusz topszettet, ami elő van készítve az oldalkivezetéses használatra.

A Serie Walter rakósbotok középkategóriája a Power Carp 11,5 méteres változata. Kifejezetten verseny célra lett kifejlesztve. A sorozatgyártásnak köszönhető, hogy megfizethető lett a nem verseny szinten horgászó pecások számára. A Power Carp rakósbottal már versenyezhetünk nyugodtan, hiszen nem túl nehéz. Az egész napos horgászat is működhet vele. 2 darab topszett és egy minitoldó jár a gyári rakós bot szetthez.

A Seria Walter zászlóshajója a 13 méter hosszú Gold Carp rakós bot szett. Ezt a rakósbotot azoknak a horgászoknak készítették, akik versenyeznek vagy szeretik a könnyű rakósbotokat. 970 grammos súlya lehetővé teszi az egész napos horgászatot verseny körülmények között is. A rakós bot szett tartalmazza a minitoldót és 2 darab top szettet a gyári keszeges topszetten kívül.

Előnyére válik a hazai fejlesztésű rakósbotoknak, hogy a használatból adódó sérülések és törések orvosolhatók. Elérhető hozzájuk később is pótalkatrész. A Halcatraz online horgász webshop felületén minden információt megtalálsz a termékekkel kapcsolatban. Valós raktárkészletről dolgozunk, 2 munkanapon belül megkapod a kiválasztott terméket. További Serie Walter termékeket találsz, ha a linkre kattintasz.

Gyártó/Forgalmazó: Carpológia Kft, 6000 Kecskemét, Szív u.13

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése