Nevis Rakós bot

A mai világban már senkinek sem kell bemutatni a márkát. Mára már vezető családdá nőtte ki magát. Az egyik legmegbízhatóbb márka, mely számos kiváló  termékeket sorakoztat fel szinte kicsi pénzért. Palettája rendkívül széleskörű. Oly széleskörű, hogy rakós botot is találunk közötte.

A rakós botokat eredetileg a versenyhorgászoknak fejlesztett botként tartottuk számon. De a megjelenése után néhány évvel már a hobby pecások körében is megjelent ez a módszer. Széles körű elterjedésére azonban nem kell számítanunk, hiába ez a legpontosabb horgászmódszer. Sajnos az eszközigénye a legtöbb horgász számára rémisztően nagy, illetve az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy egyre kevesebben horgásznak úszós módszerrel. Mi mégis folyamatosan kínálunk vásárlóinknak néhány típust, mert úgy gondoljuk, hogy egy horgászbolt, azaz egy igazi szaküzlet választékában ott kell lennie a rakós botoknak is.

A Nevisnek jelenleg egy típusú rakós botja van. Ez pedig nem más mint a Torrent Carp Pole. A Nevis Torrent Carp Pole 9,50m hosszú. Belépő árkategóriájú pontyozó rakósbot, magas minőségű HIGH MUDULUS CARBON ból. Kedvező súly mellett nagy terhelhetőségű bottest jellemzi. Hossz: 9.50 m, 7 részes,  Súly: 625 g
Ennek a botnak létezik egy nyéltoldója. A Nevis Torrent Carp Pole Toldó 11m-re. Ezzel a nyéltoldóval elérjük a 11 méteres hosszt. Ez a hossz elegendő szinte már bármilyen terepen.
A bot tényleg nagy erőt hord magában és az anyaga is erős. Személyes tapasztalatból mondom. Elsőre mikor megérkezett az üzletünkbe sikerült egy nyéltoldót eltörnöm. Többszöri próbálkozás után sikerült csak kipróbálnom. (Nem tudtam, hogy a doboz csomagoláson belül még a termék benne van, így nagy erővel többször is beletapostam).
Ha valaki kiszeretné próbálni a rakós botos módszert, akkor a Nevis Torrent botot egyértelműen ajánlani tudom. Remek ár-érték arány tükrözi a botot. És bizony egy nagyon jó minőségről is beszélünk.
A Nevis már a kezdetektől megtalálható a Halcatraz Horgászcentrum palettáján, és végig is kísérni fogja. További Nevis termékeket  a linkre kattintva tekinthet meg.

Mutass többet
Találatok száma: 2
Lista szűrése