Serie Walter match botok


A Walter Tamás nevével fémjelzett termékek már számtalan alkalommal bizonyítottak a vízparton és rengeteg horgász használja őket nagy megelégedéssel. Nincs ez másként a Serie Walter match botok esetében sem. Ezen eszközök teljesítményében, kiválóságában mi is hiszünk, így a Halcatraz horgászcentrum és horgász webáruház kínálata nem volna teljes, ha nem lenne megtalálható benne a Serie Walter matchbot sorozat.

Elsőként természetesen a Serie Walter Dart II Match botot érdemes említeni az igen kedvező ára miatt. Kapható 3,60-as, 3,90-es és 4,20-as hosszban, így minden távolság meghorgászhatóvá válik velük. Hihetetlen ár-érték arányú, parafa nyéllel és SiC gyűrűsorral szerelt botok ezek, melyet bátran ajánlunk minden horgásznak kezdő és haladó szinten.

A következő lépcsőfok a nagysikerű Nova utódja, a Serie Walter Supernova Carp Match. Egy, az előzőnél is átgondoltabb botot kapunk úgy, hogy az előd minden jó tulajdonságát magával hozta. Spiccei karbonból készültek. A parafa és EVA nyél nem csak dizájnos és kényelmes, de tartós is, a lapított részen pedig stabil fogás esik. Lágy felső és picit gerincesebb alsó rész jellemzi. 

A Walter Tamás által 2005 óta használt World Champion match botok továbbfejlesztett változata a Serie Walter World Champion II Match. Igazi csúcskategóriás botok 3,90-es és 4,20-as hosszban, könnyű, de mégis igen erős testtel. Tökéletesen dolgozik, az igazán nagytestű halak fárasztása sem okoz gondot.

A Serie Walter matchbotokra általánosan jellemző a hibátlan akció, gondos alapanyagválasztás és a tökéletes ár-érték arány. A Halcatraz horgászbolt és horgász webshop kínálatában megtalálhatóak, az üzletben pedig kézbe vehetők!

Gyártó/Forgalmazó: Carpológia Kft, 6000 Kecskemét, Szív u.13

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 12
Lista szűrése