Preston Innovations match bot

A Halcatraz Horgászcentrumban, mint sok más neves gyártó között, egyértelműen helyet kapott a Preston Innovations is. A Preston termékek világszerte ismertek a finomszerelékes horgászok körében kimagasló minőségük miatt. Az angol horgászcuccok között a Preston kifejezetten népszerű.
A Preston feeder horgászbotok azoknak a feeder vagy match horgászoknak ajánlott, akik kedvelik az angol stílusú botokat. Igazán akkor érdemes Preston botot vásárolni, ha 30-40 méterre horgászunk. Minden fárasztás igazi élmény, még egy keszeg esetében is.

Ha match botot szeretnénk választani, mindenképp érdemes kezünkbe venni a Carbon Active szériát.
A Carbon Active Absolute super float bot 12 hónap fejlesztőmunka eredményét jelenti. Rendkívül kifinomult botról van szó, amely a világ egyik legjobb úszós botja. Tökéletes akciója van, amellyel minden fárasztás élményszámba megy. Precíz, és pontos dobásokat lehet vele elérni emellett súlya lehelet könnyű a karbon felhasználásnak köszönhetően. A bot 3,9 méter hosszú, mint általában a matchbotok többsége. Rövidebb kivitelek nagyon ritkák, hiszen a zászló hossznak meg kell lenni. A Preston botok súlya elenyésző, nagyon könnyűek. A modern horgászok igényeinek pont megfelelve. Egy egész napos peca után is örömmel tartva a kezünkben.

A Preston Carbonactive Supera Float úszós bot kiválóan alkalmas kis csúszó úszókhoz, és rögzített úszós módszerekhez egyaránt. Számos halfajhoz használható a dévértől a márnától át az erősebb pontyokig. Az érzékeny spicc biztosítja a halak tartását és a kis kapások határozott érzékelését is. Rendkívül érzékeny, kirobbanó erővel rendelkezik. Vegyes horgászathoz tökéletes bot csúcsminőségű kivitelben a megszokott Preston minőségben, angol fejlesztők gyümölcseként. Kiválóan használható a folyókon, és tavakon egyaránt. A Preston kínálatában szereplő match botok biztosan elégedettséggel fognak eltölteni, mert magas karbon tartalmúak. Ez lehetővé teszi a könnyű súlyt, de gerinces karakterisztikát.

Matchbotos horgászatnál az egyik lényeges szempont, hogy mennyire tudjuk messzire repíteni velük a wagglert, milyen távoli lehet az a pont, amelyet meg tudunk horgászni ezekkel a felszerelésekkel. Bár tudjuk, hogy az angol vonal nem a távdobásra van szakosodva. Azonban ezek a match botok simán tudják a 40 méteres távolságot, szinte bármilyen körülmények között. Ez egy elég jó szempont, hiszen a match horgászat pontos dobásokat igényel, ezzel elérve, hogy folyamatosan egy helyre dobjuk a végszerelékünket. Fontos még a pontos súly megválasztása. De ez az időjárási körülményektől is függ. Ezek után érdemes azért utána nézni egyéb videókban is.
A Preston márka világszerte híres, botjai tényleg kiemelkedő helyen szerepelnek. Ha netán szeretnél egyet, akkor gyere el üzletünkben, vagy rendeld meg a webshopban. Garantáltan nem fogod megbánni.

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése