FOX teleszkópos botok

Ha meg szeretnénk alkotni a legideálisabb horgászbotot, alapvető, hogy annak mindenképpen egy tagból kéne állnia. Ez viszont néhány egyrészes pergető botot kivéve természetesen nem lehetséges, hiszen a 3, sőt esetenként 4m fölötti botok horgászaton kívüli kezelése, szállítása tulajdonképpen lehetetlenné válna.

Kompromisszumot kellett tehát kötni, emiatt kialakult az a megoldás, amikor a botokat tagokra osztják. Így jöttek létre a két- vagy három-, ritka esetben akár négyrészes horgászbotok. A tervezőmérnököknek köszönhetően még ezek az eszközök sem veszítettek semmit a pozitív tulajdonságaikból, viszont sok horgász számára még az ilyen botok szállítása is nehézséget okozhat.

A teleszkópos horgászbotok számukra nyújthatnak ideális megoldást. Ezek a modern horgászat kezdete óta igen közkedvelt eszközök, hiszen egyszerűségük, kezelhetőségük, tárolási és szállítási méretük felülmúlhatatlan. Szezonon kívüli, otthoni tárolásuk során kevésbé sérülékenyek, egy gyors peca vagy egy utazás alkalmával pedig könnyen a táskába vagy a kisebb autóba pakolhatóak. 

Természetesen a FOX is megalkotta a teleszkópos botsorozatát. A Fox EOS Telescopic tagjain a 3m-es változatnál 40, míg az általános méreteknél (3,60m és 3,90m) már 50mm-es keverőgyűrűt találunk. A rövid, 3m-es, 3lb dobósúlyú bot inkább a finomabb, közeli pecákhoz, míg a nagyobb testvérek már a távoli dobásokra is alkalmasak, köszönhetően a keverőgyűrű-átmérőnek és a hosszuknak. Rendkívül jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, anyagösszetételükben és minőségben nem marad el a két- vagy háromrészes társaitól. Ideális utazóknak, kezdőknek, csónakból vagy kis helyen horgászóknak, illetve azoknak, akik szűk költségvetés mellett is FOX minőségre vágynak.

A Halcatraz Horgászcentrum és horgász webshop kínálatában a kezdetektől szerepel a FOX márka, így nem kérdés, hogy a Fox Eos Telescopic botsorozata is a termékpaletta részét képezi.

Mutass többet
Találatok száma: 10
Lista szűrése