Energofish Teleszkópos Bot

Jelenleg Magyarország és Kelet-Európa egyik legnagyobb horgászcikk gyártója és forgalmazója az Energofish. Nevét és termékeit biztosan minden magyar horgász ismeri. Minden horgászbolt polcain és horgász webáruház kínálatában szerepel valamelyik belőlük. Így van ezzel a Halcatraz Horgászcentrum és Webáruház is. Nagy kínálattal rendelkezünk az Energofish termékekből. Ilyen például az Energofish klasszikus teleszkópos botokból is!

A teleszkópos botok létjogosultságát az adja, hogy a horgászok ma már szeretnek nagyobb távolságokat is megtenni. Azért, hogy egy-egy jó helyen horgászhassanak. Persze nem lehet mindenkinek busz hosszúságú autója, amibe belefér a különböző horgászati stílusokhoz használandó minden hosszúságú és méretű bot. A kisebb méretek tökéletesek partközeli úszózáshoz, vagy akár pergetéshez, kezdők számára is. De egy gyerek horgász egyaránt örülhet neki, aki ki szeretné próbálni az orsós horgászatot és a halfogás örömét.

A teleszkópos orsós horgászbotok reneszánszukat élik manapság a horgászok körében. Sokan vannak, akiknek a szállítás okoz problémát, mások csak egyszerűen macerásnak tartják, ha szét kell szedni a felszerelést, a tagok egymás mellé helyezésével meg is sérülhet a zsinór. Ennek következtében kezdett kialakulni a teleszkópos horgászbot használata. Hiszen ezeket az eredeti összecsukott méret sokszorosára lehet növelni. Anyagukban nem sokban térnek el a modern horgászbotokétól, mégis könnyen szállíthatók. Az Energofish termékek között megtaláljuk a Kamasaki márkát.

  • A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a teleszkópos kivitelű botcsalád is.
  • A Junior széria, egy masszív, ellenálló teleszkópos kivitelű horgászbot. A bot gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli.

Szállítási hosszuk igen kedvező, mivel a nyéltagon nincs gyűrű elhelyezve. Mérettől függően 45 cm - 60 cm között alakulnak. Különböző színekkel jelölték a bot hosszát. Ha teleszkópos botot keresel, akkor jó választás lehet ezek egyike. Persze számos más bottípusunk van még, amit megtalálsz ha szétnézel nálunk. A többi Energofish terméket a linken találod.

Jó keresgélést!

Mutass többet
Találatok száma: 4
Lista szűrése