Cormoran Teleszkópos Horgászbot

A klasszikus teleszkópos botok az elmúlt évezred slágertermékei voltak. Ezek a horgászbotok üvegszálas felépítéssel rendelkeztek. Nagyon erős botok voltak, de a hátulütője a nagy súly volt. Biztos mindenki találkozott már valahol egy-egy idősebb horgásznál ilyen bottal. Nagyon tartós termékekről van szó, mert van amelyik olyan idős, mint maga a horgász. Ha nem lenne jó, talán már lecserélte volna egy új horgászbotra. Szerencsére napjainkban a horgászcikk gyártó vállalkozások tudomásul vették, hogy nem szabad elvetni a teleszkópos botok gyártását. Ilyen gyártó a Cormoran is. Folyamatosan megújuló, a valós piaci igényekre készíti a horgászbotjait.

2012-ben a Daiwa cégcsoport megvásárolta a Cormoran brandet. Ennek köszönhetően sokkal nagyobb büdzsé áll rendelkezésre a horgászbotok fejlesztésére. Számos területén mérik fel a piaci igényeket a Cormoran marketingesei. Ezeknek az információknak a segítségével kiválóan alkalmazkodnak a piaci igényekhez.

A teleszkópos horgászbot egy valós piaci igény. Korábban piaci rés volt, mert nem volt a piacon könnyű, de megfizethető áron lévő teleszkópos horgászbot. A Cormoran csapata létrehozott több területre alkalmas teleszkópos botot. Az első számú szempont a könnyű szállíthatóság volt. E köré építették a többi horgászoknak fontos szempontot. A bottest anyaga karbon-kompozit, ami lehetővé teszi a pehelykönnyű tömegét. A karbon felhasználása miatt könnyedén visszaáll eredeti állapotába bedobás után. Alkalmazható úszós szerelékkel, vagy fenekező módszerrel. A használatuk gyerekjáték. Nem szükséges horgászat után szétszedni, elég összetolni a tagokat és elhelyezni a bottáska belsejében. Alkalmazható method kosárral vagy hagyományos pellet kosárral. Egy gyors, könnyed, rövid pecához ez az egyik legjobb választás.

Ami miatt széles körben elterjedtek a teleszkópos horgászbotok az még mindig a könnyű szállíthatóság. Gyakran találkozunk olyan vásárlói igényekkel, hogy kerékpárral vagy motorral járnak horgászni. Előfordult már, hogy nincs az autónak megfelelő méretű csomagtartója. Ezekre is megoldást kínál a Cormoran Black Master teleszkópos horgászbot család.

Kifejezetten ajánljuk azoknak az elhivatott horgászoknak, akik a nyaralások alkalmával szeretnék kipróbálni a hely adta horgásztavak vagy tenger nyújtotta lehetőségeket. A Halcatraz online horgászbolt kínálatában biztosan találsz megfelelő alternatívát.

Mutass többet
Találatok száma: 3
Lista szűrése