7 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 7 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!
Szűrők
Bruttó ár
9990Ft Ft27490
Gyártó
(10)
Hossz (m)
(1)
(1)
(1)
(3)
(1)
(3)
(2)

 Egyedi csomagajánlataink

Termékeink

Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Energofish harcsázó bot

Hazai vizeink legnagyobb ragadozó hala a harcsa. Biztos vagyok abban, hogy minden horgász szívét megdobogtatja, és szívesen fogná meg azt a 100kg feletti példányt, ami csak néhány horgásztársunknak adatott meg. Hiszek abban, hogy az megfelelő kitartás, tapasztalat, és a rá szánt idő megtérül.

Egy kedves vásárlónk, aki körülbelül 40 évet töltött el a Tiszán a harcsák kergetésével, egyszer azt mondta, hogy ez a folyó 10 évente szánja meg egy kifejezetten nagy harcsával. A probléma csak az, hogy azt nem tudja soha, hogy ez a 10 év első napja e vagy az utolsó. Ezért készül úgy minden alkalommal, hogy a felszerelése és ő is alkalmas legyen a nagy vad megfogására.

Azért ugye ebben van logika!?

A piacon sok cég kínál harcsázó botokat, megfizethető kategóriában. Ez azért van, mert a botokkal szemben a legfontosabb elvárás az erő. Nincs szükség különleges kidolgozásra, dinamikus vagy érzékeny bottestre. De mi az, ami mégis segíthet a döntésben? Véleményem szerint, a tapasztalat. 

Kis hazánk leghíresebb harcsahorgásza vagy harcsavadásza a Koós Feri, akinek nevével fémjelzett botjait ebben a menüben találhatjátok. Van szerencsém személyesen is ismerni Ferit, és azt kell mondjam, azaz írnom, hogy tőle hitelesebb harcsahorgászt nem nagyon ismerek. Óriási szerencséje a vizeinknek, illetve a benne lakó harcsáknak, hogy nem minden pecás ennyire jó horgász. Annyira hiteles az ember, hogy valóban az általa fejlesztett botokat, orsókat, tartozékokat használja. Csak azokhoz adja a nevét, ami a tervei alapján készült, aztán választása után hibátlanul teljesítették a tesztjeit. Higgyétek el, azok valódi tesztek voltak.

Az Enegrofish Koós Catfish harcsázó botokat szívesen ajánljuk a vásárlóinknak. Őszintén meg vagyok győződve arról, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú és felszereltségű harcsázó botok, egy hiteles horgász nevével fémjelezve.

Ha valaki kifejezetten kedvező árfekvésű harcsázó botot keres, az Energofish harcsázó botjai közt nyugodtan válogathat. Az erő, mely ezekben a botokban rejlik, a legnagyobb harcsák megfogására is alkalmassá teszik ezeket a harcsázó botokat. Lehet az állóvízi vagy folyóvízi harcsázás, parti vagy csónakos, az Energo Team harcsázó botjaiban megbízhat.

További Enegrofish termékeket a link alatt talál.

Mutass többet
Találatok száma: 12