Energofish harcsázó bot

Hazai vizeink legnagyobb ragadozó hala a harcsa. Biztos vagyok abban, hogy minden horgász szívét megdobogtatja, és szívesen fogná meg azt a 100kg feletti példányt, ami csak néhány horgásztársunknak adatott meg. Hiszek abban, hogy az megfelelő kitartás, tapasztalat, és a rá szánt idő megtérül.

Egy kedves vásárlónk, aki körülbelül 40 évet töltött el a Tiszán a harcsák kergetésével, egyszer azt mondta, hogy ez a folyó 10 évente szánja meg egy kifejezetten nagy harcsával. A probléma csak az, hogy azt nem tudja soha, hogy ez a 10 év első napja e vagy az utolsó. Ezért készül úgy minden alkalommal, hogy a felszerelése és ő is alkalmas legyen a nagy vad megfogására.

Azért ugye ebben van logika!?

A piacon sok cég kínál harcsázó botokat, megfizethető kategóriában. Ez azért van, mert a botokkal szemben a legfontosabb elvárás az erő. Nincs szükség különleges kidolgozásra, dinamikus vagy érzékeny bottestre. De mi az, ami mégis segíthet a döntésben? Véleményem szerint, a tapasztalat. 

Kis hazánk leghíresebb harcsahorgásza vagy harcsavadásza a Koós Feri, akinek nevével fémjelzett botjait ebben a menüben találhatjátok. Van szerencsém személyesen is ismerni Ferit, és azt kell mondjam, azaz írnom, hogy tőle hitelesebb harcsahorgászt nem nagyon ismerek. Óriási szerencséje a vizeinknek, illetve a benne lakó harcsáknak, hogy nem minden pecás ennyire jó horgász. Annyira hiteles az ember, hogy valóban az általa fejlesztett botokat, orsókat, tartozékokat használja. Csak azokhoz adja a nevét, ami a tervei alapján készült, aztán választása után hibátlanul teljesítették a tesztjeit. Higgyétek el, azok valódi tesztek voltak.

Az Enegrofish Koós Catfish harcsázó botokat szívesen ajánljuk a vásárlóinknak. Őszintén meg vagyok győződve arról, hogy az egyik legjobb ár-érték arányú és felszereltségű harcsázó botok, egy hiteles horgász nevével fémjelezve.

Ha valaki kifejezetten kedvező árfekvésű harcsázó botot keres, az Energofish harcsázó botjai közt nyugodtan válogathat. Az erő, mely ezekben a botokban rejlik, a legnagyobb harcsák megfogására is alkalmassá teszik ezeket a harcsázó botokat. Lehet az állóvízi vagy folyóvízi harcsázás, parti vagy csónakos, az Energo Team harcsázó botjaiban megbízhat.

További Enegrofish termékeket a link alatt talál.

Gyártó/Forgalmazó: Energofish KFT, 1201 Budapest, Helsinki u.75

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 14
Lista szűrése