Szűrők
Bruttó ár
29989Ft Ft68492
Akciós / Új
(1)
Gyártó
(9)
Hossz (m)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Legnépszerűbb termékeink
(1)
Raktáron
(1)
(8)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa Harcsázó bot

Ahhoz, hogy sikeresen célba tudjuk venni, és zsákmányul ejteni vizeink óriásait, kell egy jó harcsázó horgászbot. És bizony a legolcsóbbtól, a legjobbig! Bármelyikről is legyen szó, itt a Halcatraz Horgászcentrumban, vagy horgász webáruházunkban egyértelműen megtalálod. A harcsázás igazi kihívás, hiszen a harcsák méretéből adódóan erejük is hatalmas. Ráadásul természetükből fakadóan szeretnek a fenéken található akadályok közt elbújni. Az ilyen akadós részeken való horgászáshoz elengedhetetlen a kiváló és erős bot. Bár éppen az erős mivoltukból fakadóan a teljesen felszerelt harcsázó horgászbotjaink súlya végül eléggé tetemes lehet. De ezen ne aggódjunk, hiszen a fenekezés úgyis letett bottal történik.

A harcsázó botok kiválasztásakor fontos megnézni:

  • a bot anyagát,
  • az orsótartó rész terhelhetőségét,
  • illetve a gyűrűsort,

hogy biztosan bírják az extrém terhelést, ha egy igazán méretes példány akad a horgunkra. Ezeket a szempontokat figyelembe véve, tökéletes választás lehet a Daiwa harcsázó botjai.

A Daiwa botokról köztudott, hogy esztétikailag makulátlanok. Mutatós darabok. Szépen görbülnek és a gyűrűi is kiváló minőségből készülnek. Erősek és strapabíróak. A DAIWA a BG orsócsaládhoz illeszkedő, átfogó tengeri botcsaládot kínál Norvégia, és a Balti-tenger vizeire. És valamint a trópusi területekre. A HMC+ karbon blankok erős gerincességük mellett kifejezett spiccakciót mutatnak. Ideálisak pilkeres, vagy gumihalas csuka, vagy harcsa horgászatra. A spicc a heves fejrázásokat és vehemens kitöréseket is tudja csillapítani. A négyrészes Travel modellek megerősített csapos csatlakozásokkal készülnek. Ezek lehetővé teszik a komplikációktól mentes szállítást utazások alkalmával, és a legfontosabb alkalmazási területekre hangolt, tökéletes megoldást nyújtanak. A teljes blank felületén végigfutó spirális bandázs extrém terhelhetővé teszi ezeket a BG botokat. Pont azt az extra stabilitást adja, amire a nyílt tengeren tapasztalható, mostoha körülmények között szükség van. Az orsótartót dupla csavarral látták el, hogy a nehéz tengeri orsók ne lazuljanak le véletlenül sem, horgászat közben. Botok mellé bármilyen harcsázó felszerelést megtalálsz. Nem csak bojlis és feeder felszereléseket. A kínálatunk folyamatosan bővül. Ezeket a termékeket pedig folyamatosan megtekintheted nálunk. Jó nézelődést és persze rendelést! További Daiwa termékek a linken.

A harcsa horgászat izgalmas kihívást jelent minden szenvedélyes horgász számára. A megfelelő felszerelés elengedhetetlen a sikerhez. A Daiwa a horgászfelszerelések terén igazán elismert márkanév. Olyan harcsázó botokat kínál, amelyek teljes mértékben kielégítik a profi horgászok igényeit. Ezek a botok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a harcsa horgászat sajátosságait figyelembe véve tervezték meg. Biztosan nem a Daiwa bot miatt fogod elszalasztani életed harcsáját, mert nagy igénybevételre tervezték őket.

Daiwa Harcsázó Botok Főbb Jellemzői:

  • Erőteljes és Tartós Kivitel: A Daiwa harcsázó botok kiváló minőségű és erős anyagokból készülnek. Ellenállnak a harcsa erejének és a horgászat során felmerülő problémáknak. Ezen botok hosszú élettartamúak és ellenállók, így hosszú éveken keresztül szolgálnak.
  • Kiváló akció: A Daiwa botok kiváló akciót kínálnak, így a horgász könnyedén észleli a harcsa mozgását és fordulásait a vízben. A behúzós harcsázó botok segítségével több száz méteres távolságra is horgászhatsz.
  • Különböző hosszúságú botok közül választhatsz: A Daiwa harcsázó botok széles dobósúlytartományban érhetők el különböző hosszúságokban. Ennek köszönhetően minden horgász megtalálhatja a saját preferenciáinak és horgászmódszerének megfelelő botot.
  • Kényelmes markolat és kivitel: A botok ergonomikus markolata és kialakítása kényelmes és hatékony horgászatot biztosít. A Daiwa tervezőcsapata figyelembe vette a hosszabb horgászat során jelentkező kényelmi szempontokat is. Általában puhított EVA habszivacs markolatot alkalmaznak, melyek télen sem okoznak hideg érzetet.
  • Kiváló Ár-Érték arány: A Daiwa harcsázó botok kitűnő ár-érték arányt kínálnak, így a horgászok számára megfizethető és megbízható felszerelést biztosítanak. A Halcatraz webáruház kínálatában már egészen kedvező árú harcsázó botok is megtalálhatók a prémium minőségig.

A harcsa horgászat egy olyan horgászmódszer, amely igazi szenvedéllyé válhat. A bajszos ellenfeleket űző emberek számára kihívást jelent minden harcsa megfogása. A megfelelő eszközök elengedhetetlenek a sikerhez. A Daiwa harcsázó botok a megbízhatóság, minőség és teljesítmény terén kiváló választást kínálnak minden harcsázás szerelmese számára. Válassza a Daiwa harcsázó botokat, és merüljön el a harcsa horgászat izgalmas világában!

Gyártó/Forgalmazó: Daiwa-Cormoran GmbH, Németország, 80992 Munich, Georg-Brauchle-Ring u.23-25

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése