Szűrők
Bruttó ár
39389Ft Ft68492
Gyártó
(9)
Hossz (m)
(2)
(2)
(1)
(1)
(1)
(1)
Raktáron
(3)
(6)
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Daiwa Harcsázó bot

Ahhoz, hogy sikeresen célba tudjuk venni, és zsákmányul ejteni vizeink óriásait, kell egy jó harcsázó horgászbot. És bizony a legolcsóbbtól, a legjobbig! Bármelyikről is legyen szó, itt a Halcatraz Horgászcentrumban, vagy horgász webáruházunkban egyértelműen megtalálod. A harcsázás igazi kihívás, hiszen a harcsák méretéből adódóan erejük is hatalmas. Ráadásul természetükből fakadóan szeretnek a fenéken található akadályok közt elbújni. Az ilyen akadós részeken való horgászáshoz elengedhetetlen a kiváló és erős bot. Bár éppen az erős mivoltukból fakadóan a teljesen felszerelt harcsázó horgászbotjaink súlya végül eléggé tetemes lehet. De ezen ne aggódjunk, hiszen a fenekezés úgyis letett bottal történik.

A harcsázó botok kiválasztásakor fontos megnézni:

  • a bot anyagát,
  • az orsótartó rész terhelhetőségét,
  • illetve a gyűrűsort,

hogy biztosan bírják az extrém terhelést, ha egy igazán méretes példány akad a horgunkra. Ezeket a szempontokat figyelembe véve, tökéletes választás lehet a Daiwa harcsázó botjai.

A Daiwa botokról köztudott, hogy esztétikailag makulátlanok. Mutatós darabok. Szépen görbülnek és a gyűrűi is kiváló minőségből készülnek. Erősek és strapabíróak. A DAIWA a BG orsócsaládhoz illeszkedő, átfogó tengeri botcsaládot kínál Norvégia, és a Balti-tenger vizeire. És valamint a trópusi területekre. A HMC+ karbon blankok erős gerincességük mellett kifejezett spiccakciót mutatnak. Ideálisak pilkeres, vagy gumihalas csuka, vagy harcsa horgászatra. A spicc a heves fejrázásokat és vehemens kitöréseket is tudja csillapítani. A négyrészes Travel modellek megerősített csapos csatlakozásokkal készülnek. Ezek lehetővé teszik a komplikációktól mentes szállítást utazások alkalmával, és a legfontosabb alkalmazási területekre hangolt, tökéletes megoldást nyújtanak. A teljes blank felületén végigfutó spirális bandázs extrém terhelhetővé teszi ezeket a BG botokat. Pont azt az extra stabilitást adja, amire a nyílt tengeren tapasztalható, mostoha körülmények között szükség van. Az orsótartót dupla csavarral látták el, hogy a nehéz tengeri orsók ne lazuljanak le véletlenül sem, horgászat közben. Botok mellé bármilyen harcsázó felszerelést megtalálsz. Nem csak bojlis és feeder felszereléseket. A kínálatunk folyamatosan bővül. Ezeket a termékeket pedig folyamatosan megtekintheted nálunk. Jó nézelődést és persze rendelést! További Daiwa termékek a linken.

Mutass többet
Találatok száma: 9
Lista szűrése