9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Stég Products Feeder Bot

 

Néhány hatalmas szívű magyar fiú óriási munkával és kitartással megcsinálta a lehetetlent! Ma már biztosra vehető, hogy nincs olyan magyar horgász, akinek ismeretlenek lennének a Stég Product termékei. Szinte minden feeder horgász ládájában ott van egy Stég pop up vagy bojli a horgász kellékek mellett. De már nem csak csalikról és aromákról híresek. A közelmúltban megjelent a Stég Product feeder horgászbot család is! Mindegyik bot nagyszerű, már csak egy jó feeder orsó kell rájuk, és indulhat a peca! Ezt megteheted egy helyen. Gyere el a Halcatraz horgászcentrumba, vedd kézbe, tapasztald meg. Vagy nézz szét a Halcatraz webáruház kínálatai között és üsd le a legjobbat, vagy neked szimpatikusat.

Régóta várt bot sorozat készült el Stég Product márkanév alatt.  A napról-napra népszerűbb method-os versenyek egyre magasabb igényeket támasztanak a botokkal szemben. Ezeknek az igényeknek kívánnak megfelelni a Stég Products method botok. Ezek a botok kifejezetten a minőségi horgászbotok kedvelőit célozták meg. Ízig- vérig verseny botról van szó. A botfejlesztés közben az egyik legfontosabb cél volt, hogy a lehető legpontosabb dobások kivitelezésére is alkalmas legyen. Egy olyan feszes bottest elérése volt a cél, ami dobás lendülete után nem „bólogat”. Természetesen mindezt úgy, hogy a bot karakterisztikája lágy marad, a halvesztés veszélyét minimumra csökkentve. Ha valaki ismeri személyesen is a stéges fiúkat, gondolom, elhiszi nekünk, hogy ha azt mondjuk: hogy ez sikerült nekik. Ezeket a tulajdonságokat csak a legmodernebb bottestek tudják produkálni. Agyon feszített blankkal könnyű pontosan dobni, de sajnos akkor a halvesztés kockázata nagy. Ha túl lágy bottestet választanak, vagy olcsót, akkor a dobás pontossága sajnos nagyon csökken. A dobó mozdulat után, a spicc folyamatos mozgásban marad, ami sajnos mind a dobás távolságát, mind az irányát befolyásolja.  Ezért volt fontos a körültekintő fejlesztés és válogatás. Kompromisszumokat nem kötve, egy tökéletes method versenybot szériát hoztak el nektek. Ha rövid vagy közepes távon methodozol, és egy tökéletes versenybotot keresel, hallgass ránk. Ne kutass tovább: megtaláltad. Válaszd a Stég Product method botjait és használd a Stég Product csalikat!


Egy szó, mint száz, ezek a horgászcuccok már bizonyítottak és sikeresek. A csapat jelmondata is ezt tükrözi: Egy Stégben az erő! Stég Product a Halcatraz horgász webshop kínálatában!

Mutass többet
Találatok száma: 4