Serie Walter Feeder Bot

 

Walter Tamás hazánk legsikeresebb versenyhorgásza. Úgy gondolom, ezen, nem lehet vitatkozni. Sokszoros egyéni és csapat világbajnok, Európa bajnok, magyar bajnok. Minden bizonnyal, így is sok mindent kihagytam, amiért itt kérek elnézést kedves Tamás. Valóban nagy örömünkre szolgált, hogy a nevével fémjelzett horgászbot szériáját a választékunkban tarthatjuk. Úgy gondolom, hogy ezeknek a botoknak megkérdőjelezhetetlen helye van a magyar, sőt az európai piacon. Egy olyan finomszerelékes bot szériáról van szó, amely a hobbi és versenyhorgászok figyelmét sem kerülhetik el. Valóban ki kell emelnem a versenyhorgászatot, mert az utóbbi évek feederes sikereit Tamás ezekkel a botokkal érte el. Aki ismeri, tudja, ő ez a típusú ember. Előszeretettel használja a saját termékeit. Biztos vagyok abban, hogy nincs az a szituáció, melyet ezekkel az eszközökkel nem tudna megoldani.

Néhány botot szeretnénk kiemelni :

A Serie Walter World Champion II feeder botjai bármilyen horgászversenyen megállják a helyüket. Zseniális botok, nagyon magas minőségi szintet képviselve. Rendkívül könnyű és gyors bottest jellemzi ezt a szériát. Több világversenyen is bizonyított már ez a botcsalád, így mindenkinek ajánljuk. Ha valaki nem tud ennyi pénzt szánni erre a botra, ajánljuk, hogy gyűjtsön még hozzá, mert minden magyar feeder horgásznak lennie kell egy Walter World Champion botnak a bottáskájában. 

A Serie Walter Supernova feeder botok a megfizethető áru horgászbotok minden versenyszituációra. A különlegessége, a masszív nyéltag és középső szekcióra épített fines-es spicckialakítás. Ez az egyedi botépítés tette ennyire kedvelté és sikeressé ezt a feederbot családot. 

A Serie Walter Dart II feeder bot széria a belépő kategória a Walter botok családjába. Ez a karcsú de feszes bot bárki által elérhető árkategóriával csábítja új tulajdonosait. Ha csak ritkán feederezel, és nem szeretnél vagyonokat költeni egy botra, ez a jó választás. Üzletünkben egyre több Serie Walter botot értékesítünk, melynek én őszintén örülök. Legyünk annyira lokálpatrióták egy feeder bot vásárlásánál is, hogy válasszuk a mi zsenink neve által fémjelzett botokat.

Gyártó/Forgalmazó: Svendsen Sport A/S, Dánia, 4621 Gadstrup, Erhervervsparken  u.14

Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 

A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.

A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!

Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével

Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!

Mutass többet
Találatok száma: 35
Lista szűrése