Preston Feeder Bot

A legnépszerűbb horgászmódszer a 2020-as évek elején Magyarországon, a feederezés. Ez a finomszerelékes fenekező módszer a szigetországból, Angliából indult világhódító útjára. A mószer sikere a maga egyszerűségében rejlik. Ezért nem volt kérdés, hogy ilyen széles körben elterjedt először az angoloknál aztán egész Európában. Ebben a sikerben óriási szerepet vállaltak azok az angol horgászcikk fejlesztő cégek, amelyek a járatlan úton mesterműveket alkottak. Ezek közül a márkák közül is kiemelkedik a Preston Innovations, melyek kompromisszumok nélküli tökéletes botokat alkottak. Annyira tökéletes feeder botokat terveztek, hogy a horgászversenyek állandó szereplőivé váltak. Szinte mindegy melyik európai ország horgászversenyére látogatunk, a Peston Innovations feeder botjaival nagy valószínűséggel találkozni fogunk.

A Preston Innovations bátran használ a fejlesztési során új anyagokat, használja például a gyűrű gyártók legújabb fejlesztéseit. Eért érezhetjük gyakran, hogy mindig a konkurensek előtt járnak, és valóban sajár stílust hoztak létre a horgászbot gyártásban. Ez az, ami mindig megkülönbözteti a konkurens cégektől.

A választékunkban szereplő Preston Innovations Competition Pro széria egy igazi verseny feederbot. Ezt nem a neve miatt mondom, ezt a botot valóban versenyekre tervezték. A bot titka a dobáshoz szükséges feszesség és a fárasztáshoz nélkülözhetetlen lágyság tökéletes arányában rejlik. A pontos dobások kivitelezéséhez szükség van a feederbot feszességére, a tökéletes és pontos dobás kivezetéséhez. De a túl erős gerinc miatt veszíthetünk a part közeli fárasztások közben.Ezért fontos kiemelni a bot lágyságát a fárasztások alkalmával, mely igazi angolos, jól húzható pálca.

Természetesen a botok anyagválasztása lehetővé teszi a szemnek nagyon tetszetős extra vékony bottest kialakítását. A bot lágysága pedig a legvéknyabb horogelőkék használatát is lehetővé teszi. A Preston Innovations botokhoz hozzátartozik a visszafogott, elegáns dizájn, mely egyértelműen tovább növeli a minőségi érzetünket. Minden feederhorgász figyelmébe ajánljuk a Preston Innovations feeder botjait, akik szeretik az angol típusú botokat. Azoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség tekintetében. A legjobb anyagok felhasználásával egy tökéletes versenyzésre alkalmas könnyű feeder botot keresnek.

Mutass többet
Találatok száma: 12
Lista szűrése