Szűrők
Bruttó ár
4688Ft Ft39992
Akciós / Új
(24)
Gyártó
(82)
Hossz (m)
(10)
(1)
(8)
(1)
(5)
(1)
(28)
(25)
(5)
Legnépszerűbb termékeink
(24)
Raktáron
(56)
(27)
Tagok száma
2 3
Összehasonlítom
Jelenleg nem szerepel termék a listán. Termékek hozzáadásához kattintson az alattuk található Összehasonlítás gombra.

Nevis feeder botok

A Nevis névre hallgató, egyébként magyar márka legfőbb jellemzője mindig is a legjobb hazai ár-érték arány volt. Az elmúlt években viszont még ehhez képest is óriási fejlődésen ment keresztül. Kevesek által ismert tény, hogy termékei mára már ugyanazokban a gyárakban készülnek, ahol a legnevesebb, világszinten is ismert horgászgyártók eszközei. Mellettük szóló érv még a kiváló szervízháttér, a tagok, spiccek pótlásának gyors és olcsó lehetősége.

Nincs ez másként a Nevis feeder botok esetében sem. A Nevis termékeit sokáig csak hobbihorgászok használták, mára viszont a feeder botjai olyan fejlettségi szintet értek el, hogy akár igazán profi, versenykörülmények közé való eszközként is megállják a helyüket.
Legjobb példaként talán a Nevis Method Carp Feeder botcsaládot érdemes kiemelni. A legismertebb nemzetközi márkák csúcstermékei mellé téve is azonnal szembeötlő, hogy alig térnek el egymástól.
 
Tökéletesen felveszi a harcot a legnevesebb gyártók sokkal drágább botjaival is és egyáltalán nem marad alul. Az egymás között végzett ár-vakteszt során mindannyiunk tippje egy legalább háromszor magasabb árszintre esett, majd meglepődve vettük tudomásul, hogy ezek a botok valóban ilyen olcsók.
A Nevis eljutott oda, hogy a feederbotjai külsőre profizmust, eleganciát, szépséget sugároznak; használatkor pedig tökéletesen beváltják a hozzájuk fűzött reményeket és végzik a dolgukat. Olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek csak nagy, neves gyártók jóval drágább termékeire jellemzőek.
Számunkra mindig jó érzés, ha egy magyar kezdeményezés világszinten említhető teljesítményt ér el.
Ezért nem kérdés, hogy a Halcatraz horgász webshop kínálatában a kezdetektől szerepelnek a Nevis feeder botjai. Bátran merjük ajánlani a Nevis feederbotok bármelyik típusát, legyen az Gotama vagy Vanity az általános horgászatokra, Pellet Carp Feeder a rapid pecákhoz, Barbel River Feeder a márnázásokra, Patriot Picker vagy Primus Picker a finom pecához. A Halcatraz horgász webáruház kínálatában bárki megtalálja és a boltban pedig kézbe veheti a számára ideális Nevis feeder botot.
A Nevis Dynamic Carp Feeder botcsalád minden horgász számára elérhető pontyozó feeder botokat kínál 3,60 méter és 3,90 méteres hosszban. Kifejezetten jól dobható, erős botot készített a Nevis a pontyozó feeder horgászok számára.
 
A teljes Nevis kínálat is megtekinthető a linkre kattintva.
 
Gyártó/Forgalmazó: Top-Fish 2001. Kft, 8200 Veszprém, Ciklámen u.14
Használati útmutató: horgászfelszerelés, horgászati célra. 
A horgászbotok anyaga: karbon, üvegszál.
A horgászbot az elektromos áramot vezeti, ezért körültekintően használja!
Tisztítása: tiszta vízzel, puha rongy segítségével
Használat közben kerülje a horgászbotok túlterhelését!
Mutass többet
Találatok száma: 83
Lista szűrése