Matrix feeder botok

A FOX nevű, ismert pontyozó márka finomszerelékes vonala a Matrix termékcsalád. Mint az összes többi horgászmódszernél, a feeder horgászatnál is fontos, hogy a megfelelő felszerelést használjuk.

A Matrix feeder bot kínálatban csúcskategóriás, kimagasló minőségű finomszerelékes eszközöket találhatunk. A kiegyensúlyozott és gondosan összeválogatott felszerelés alapvető fontosságú. Különösen igaz ez a távdobást igénylő vizeknél. A Matrix a feeder technika minden felmerülő igényét igyekszik lefedni. Az általában viszonylag kis vízfelszínnel rendelkező napijegyes tavaktól a folyóvízen szükséges eszközökön át az igazán nagy, természetes vizekig mindenhol más-más eszközökre van szükségünk.

Előbbieknél inkább egy rövidebb, finomabb feederbot lehet hasznos; míg a nagy vizeken egy 4m feletti feederbotot is kezünkbe kell vennünk, hogy elérjük a tőlünk 100-120 méterre lévő jelzőbóját. Ilyen szempontok alapján választhatunk a nagysikerű Aquos Ultra sorozat, a Pellet Master botok vagy a Carp Waggler közül egy jó kis felszíni pecához. A Horizon sorozat pedig mindenki számára ismerős lehet.

A Matrix feeder botjairól általánosságban elmondható, hogy mind kimagasló dobási tulajdonságokkal rendelkeznek. A Horizon sorozat akár 4,5 m-es hosszúságú távdobó botot is kínál az igazán messze lévő helyek meghorgászásához. Ilyen esetben a távdobást kell ötvözni a pontossággal, ami a jó dobástechnika mellett egy igazán profi minőségű botot igényel. Mind kiváló minőségű gyűrűsorral szerelt botok tökéletes karbon bottesttel és csúcsminőségű spiccekkel. Ezeknek a botoknak a legerősebb pontyok vagy amurok kifárasztása sem jelent akadályt. Tervezésüknek köszönhetően hibátlan akcióval és magas terhelhetőséggel rendelkeznek. A Matrix feeder botok a fárasztás során kézben tartva hatalmas munkát vesznek át a horgásztól, így ennek során mindvégig kontroll alatt tartható a hal, miközben mégsem vész el az élmény.

Ezekben a botokban az óriási mértékű, angol horgásztapasztalatokon nyugvó tudás és tapasztalat ötvöződik a precíz mérnöki munkával és a legmodernebb gyártási eljárásokkal. Elérhető a Halcatraz horgász webáruház kínálatában és a Halcatraz horgászboltjában egyaránt. Ateljes Matrix kínálatunkat ITT találja.

Mutass többet
Találatok száma: 27
Lista szűrése