9 999,00 Ft felett Ingyenes szállítás!
Még 9 999,00 Ft szükséges
A kosár üres.
Az Ön kosara jelenleg üres!

Guru Feeder Bot

Bizonyára a legtöbb feederhorgász találkozott már a Guru gyártóval. Angliából származó, prémium minőségű horgászfelszereléseket gyártanak maximálisan a vásárlói igényekhez. A Halcatraz online horgászbolt kínálatában széles választékban található Guru feeder horgászfelszerelés. A Guru horgászbotok azoknak a horgászoknak készültek, akik kedvelik a prémium minőségű feederbotokat.

A GURU AVENTUS feeder botok a DAIWA híres angol gyárában készülnek. Minden elemük a GURU teszthorgászok által megálmodott és letesztelt formában került legyártásra, biztosítva ezzel azt, hogy ezek a botok tényleg egyedülállóak a piacon. Ez a technológia egy rétegelt botépítést jelent, ahol a szálak egymáshoz képest 0-tól 90 fokig el vannak forgatva. Minden bot terhelés alatt deformálódik, a ZERO 90 technológiával azonban ez a deformálódás kontrollálható. A Guru feeder botok minden méretben karbon spicceket kaptak, mert a tesztek során ezekkel volt igazán összhangban a karbon bottest.

Guru Aventus 3,00 méter

A 3 méteres Guru Aventus feederbot ideális választás a sűrűn telepített tavakra. Tökéletesen megbirkózik a pontyokkal és keszegfélékkel. Minden bothoz 3 darab karbon spicc jár. A rövidebb verziók a legfinomabb előkéket is tolerálják. A bothoz 3 karbon spicc tartozik. Őszintén szólva, horgászboltos szemmel innen már nincs feljebb. Legyen szó versenyhorgászatról, vagy hobbi pecáról garantálom, hogy nem fog csalódást okozni.

Guru Aventus 3,30 méter

Ezt a Guru feederbotot azoknak ajánljuk, akik szeretik a kezes és feszes horgászbotokat. A legtöbb gyártó a 3,30 méteres feederbotokat 3 részesre tervezi. A Guru Aventus kettő tagból áll, ez garantálja a pontos dobásokat és a feszes felépítést.

Guru Aventus 3,60 méter

A Guru 3,60 méteres Aventus botja különleges. Nem sok gyártó készít 3,60 méteres feederbotból 2 tagos verziót. A vékony, nagy rugalmasságú karbon blank dobás után rögtön alaphelyzetbe áll és nincs utánlengés. A 3,60 méteres Guru Aventus bot lehet a legjobb választás, akik egy mindenes botot keresnek.

Guru Aventus 3,90 méter

A Guru Aventus 3,90 méteres tagja távoli dobásokat tesz lehetővé. A bot 3 tagból áll, ezért praktikus a szállítás szempontjából. Három darab különböző erősségű rezgőspicc jár a távdobó Guru botokhoz is.

Guru Aventus 4,20 méter

Ez a Guru bot egy igazi nagyágyú! Megdöntött gyűrűsor segíti az igazán nagy dobástávolságok elérését. A zsinór könnyedén fut ki a gyűrűk belsejéből. A 180 grammig terjedő dobósúly mindenre elég. Ha 120-150 méterre kell bejuttatni a feeder szerelékünket, ezzel a feederbottal lehetséges.

A Guru teljes kínálatát is érdemes böngészni!

Mutass többet
Találatok száma: 10

Guru Aventus Distance Feeder Bot 3,60m 2...

Bruttó ár:
183 990,00 Ft / db
Villám nézet
Nincs raktáron Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de Ön tud előrendelést feladni az adott termékre, így mi fel fogjuk tudni venni Önnel a kapcsolatot, amikor a termék újból rendelhető lesz!